Open Zoetermeers kampioenschap short curling ten bate van Spieren voor Spieren

Zondag 3 maart wordt in de Silverdome in Zoetermeer van 12:00 uur tot 17:00 uur het 1e Zoetermeers kampioenschap Shortcurling verspeeld. Deelname is voor iedereen die een team kan vormen bestaande uit 4 personen mogelijk. Ervaring met curling is niet noodzakelijk. Er wordt gespeeld in verschillende klassen waardoor ook niet curlers kans maken op deze nu al felbegeerde titel.

Shortcurling is een variant op het echte curlen. Op de site van de organiserende curlingclub Prins Willem Alexander, https:\\www.ccpwa.nl staat een filmpje met de uitleg.

Aan de deelnemende teams vragen we een bijdrage van minimaal € 10,00 dat geheel ten goede zal komen aan Spieren voor Spieren. Dus door te komen sporten maak je het ook mogelijk voor kinderen met een spierziekte om te sporten. Via dit evenement hopen we uit alle geledingen uit de omgeving van Zoetermeer vertegenwoordigers op het ijs te kunnen begroeten: politiek, maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven, sportclubs (altijd goed om ook eens een andere sport te proberen), scholen, familie/vrienden teams, elke teamvorm is welkom. Shortcurling kan ook heel goed gespeeld worden vanuit een rolstoel.

Ga de uitdaging aan om te strijden om de titel Open Zoetermeers Shortcurlingkampioen. De prijswinnaars van dit kampioenschap dat mede mogelijk wordt gemaakt door de ondersteuning van PromotieZoetermeer, Curlingbaan Zoetermeer en Silverdome, zullen de beker omstreeks 17:00 uur uit handen van de Zoetermeerse Wethouder sport, Ingeborg ter Laak, ontvangen.

Er zijn nog een aantal plaatsen voor teams (4 personen vanaf 7 jaar) vrij om aan dit evenement deel te nemen. Inschrijven kan tot en met 10 februari aanstaande, via een mail naar jubileum@ccpwa.nl