On The Rocks

On the Rocks, onderdeel van SilverDome Zoetermeer, is de nieuwste muziektempel in het hart van Zuid-Holland, die het oude clubgevoel doet herleven als Pop, Rock en Dance podium.

Verhuur

Naast eigen evenementen is On the Rocks ook uitermate geschikt voor een verscheidenheid aan activiteiten, zoals bedrijfsfeesten, albumpresentaties, optredens, schoolfeesten, persdagen, vergaderingen, jubileumfeesten, bruiloften en event try-outs. Overdag is er ruimte voor muziek en dansscholen of voor repetities van muzikale gezelschappen.

Mogelijkheden On The Rocks

  • Ruim 700 gratis parkeerplaatsen direct rondom SilverDome
  • Licht, geluid, ledscherm en podium beschikbaar
  • Volledig ingericht met meubilair
  • Airconditioning

Evenement organiseren?

8 November: Stones Sessions – Rolling Stones Tribute

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is daarom ook niet voor niets dat vijf talentvolle muzikanten (bekend van oa. Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man) zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort. De muziek van “The Greatest Rock’n Roll band in the world” gaat terug tot begin jaren zestig en is voor veel muzikanten een enorme inspiratiebron. De livesensatie die Stones Sessions met zich meebrengt komt gevaarlijk dicht in de buurt van de beruchte shows uit de jaren zeventig waar The Rolling Stones om bekend staan.

Deze jonge artiesten van eigen bodem duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen; verwacht dus een aaneenschakeling van wereldhits als Satisfaction en Gimme Shelter, verpakt in een psychedelische Rockshow waarin de iconische gitaarriffs de boventoon voeren.

Stones Sessions toert vanaf 2017 langs de Nederlandse zalen, clubs en festivals met een dampende tribute waar niemand omheen kan. Op vrijdag 8 november 2019 staan de stones op het Podium van On The Rocks, zaal open vanaf 19:30 uur.

Let op door omstandigheden is de show verplaatst van 11 oktober naar 8 november!

BOEK HIER JE STONES TRIBUTE TICKET 

Datum: Vrijdag 8 november 2019
Tijden: 20:30-22:30
Zaal open: 19:30-00:00
Onlinetickets: €   9,50 per persoon
Deurverkoop: € 12,00 per persoon