Iedere vrijdagavond van 18.00 – 23.00 uur Rollerskate Disco!

Vier je personeelsfeest op locatie bij SilverDome

Pagina delen:

Een leuk personeelsfeest is goed voor de banden binnen een team. Met z’n allen een leuke middag en/of avond beleven, verbetert de sfeer op de werkvloer. Ook is het een ideale manier om jouw hardwerkende medewerkers eens goed in het zonnetje te zetten. Nou kun je een personeelsfeest natuurlijk in het bedrijfspand organiseren, maar een personeelsfeest op locatie is vaak veel leuker. Doe inspiratie op voor het volgende personeelsfeest.

Een goede locatie maakt veel mogelijk

Mag jij het volgende personeelsfeest organiseren? Dan is het vinden van een geschikte locatie een belangrijke eerste stap. Op basis van de locatie die je kiest, kun je bepalen wat er wel of niet mogelijk is. Bij een bedrijfsevenement organiseren komt immers veel kijken. Je wil dat iedereen zich goed vermaakt. Ook lekkere hapjes en drankjes mogen niet ontbreken. En dan moet de locatie ook nog goed bereikbaar zijn. SilverDome heeft dit allemaal.

Van bedrijfsborrel tot uitgebreid feest

Moet het volgende personeelsfeest een dansfeest worden? Wil je een themafeest organiseren? Of kies je voor een aantal leuke activiteiten? Bij een bedrijfsfeest organiseren op locatie bij SilverDome is het allemaal mogelijk. Afhankelijk van wat jij voor ogen hebt, het budget en het aantal medewerkers dat naar het feest komt, hebben we diverse geschikte zalen. Een simpele bedrijfsborrel met heerlijke drankjes of een uitgebreid feest dat van alle gemakken voorzien is, het kan allemaal. Het is maar net wat op dit moment goed bij jullie organisatie past.

Bereikbaarheid van de locatie

SilverDome is een goed bereikbare personeelsfeest locatie in Nederland. We zijn gevestigd voor de leukste bedrijfsuitjes in Zoetermeer. We zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Bovendien hebben we een grote parkeerplaats naast de deur. Dus ook parkeren is voor alle gasten van het personeelsfeest op locatie geen enkel probleem.

Mogelijkheden voor elk bedrijf

Bij SilverDome begrijpen we dat elke organisatie anders is. Daarom maken we graag arrangementen op maat voor elk bedrijf. Of jullie nou 50 of 500 medewerkers hebben, er is altijd veel mogelijk. Daarbij adviseren onze evenementen experts je graag over de diverse mogelijkheden. Zo komen we samen uit op het ideale personeelsfeest of bedrijfsevenement voor jullie organisatie.

Wil jij ook een personeelsfeest op locatie organiseren? Neem dan contact met ons op. We horen graag wat jullie wensen zijn, zodat we een passend voorstel kunnen doen. Samen maken we er een onvergetelijk bedrijfsfeest van.

Jouw personeelsuitje door middel van een grandioos festival vieren? Flora Holland, Unicoz en vele andere organisaties gingen jou voor! Bekijk hier de Case van Unicoz

 

Irene – Unicoz: “Het SilverDome denkt goed mee in de voorbereidingen, heeft een team wat enthousiast meedraait bij het event. Er zijn meerdere overleg momenten ingepland om een grandioos feest neer te zetten, de sfeer was hierbij goed”

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuyllpark is het dichtstbijzijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kan je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen. 

SilverDome verhuurt zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Bekijk onze nieuwsartikelen voor tips en inspiratie:

Friday Fun: Rollerskate het weekend in!

Friday Fun: Rollerskate het weekend in!

Friday Fun: Rollerskate het weekend in! We gaan iets nieuws doen in SilverDome….Op vrijdagavond openen we de deuren van onze…
Rico's Spring Spektakel 2024!

Rico's Spring Spektakel 2024!

Het is weer zover, dit jaar hebben we maar liefst 12 dagen springplezier! Van 29 april t/m 10 mei toveren…
Succesvol een event organiseren: gids & tips

Succesvol een event organiseren: gids & tips

Het organiseren van een evenement, of het nu een zakelijke bijeenkomst, een sportevenement of een cultureel festijn is, vereist een…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties