Het schaatsseizoen is voorbij, maar we zijn nog steeds open voor allerlei leuke fun-activiteiten!

Teamweekend organiseren met 3 gave activiteiten!

Pagina delen:

Is jullie team er ook zo aan toe om weer eens gezellige tijd met elkaar door te brengen? Of je nu met een sportteam, een vriendenteam of een groep collega’s bent; de kans is groot dat jullie elkaar het afgelopen jaar te weinig hebben gezien. Hoog tijd dus, om de onderlinge banden te versterken tijdens een teamuitje met leuke activiteiten. Iedereen staat te springen na zo’n lange periode thuiszitten en een dag is eigenlijk te kort om bij te praten… Waarom kiezen jullie er niet voor om een teamweekend te organiseren? Met deze 3 gave activiteiten vliegt het weekend voorbij.

1. Laat je gaan tijdens een karaoke avond

Het leukste aan een teamweekend, is dat je jouw collega’s op een totaal andere manier leert kennen. Kies voor leuke teambuilding uitjes die totaal niks te maken hebben met jullie werk, zoals bijvoorbeeld karaoke. Het zal best spannend zijn om voor het eerst voor en met je collega’s een lied te gaan zingen, maar na enkele minuten is die spanning er vanaf en beleven jullie de gezelligste avond in tijden. Over een geslaagde karaoke avond zal nog jaren worden nagepraat op de werkvloer!

2. Een sportevenement organiseren met je team

Zeg eens eerlijk: jij hebt het afgelopen jaar toch ook te veel stil gezeten? Hoe leuk zou het zijn om een professioneel sportevenement te organiseren met jouw team? Het evenemententeam van Silverdome is gespecialiseerd in het organiseren van indoor en outdoor sport toernooien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sporten op het ijs, zoals schaatsen, ijshockey, curling of een Ice Games toernooi. Ook het opbouwen van een professionele tennisbaan behoort tot de mogelijkheden. Al vele topsporters gingen je voor! Een sportevenement organiseren is maatwerk. We passen de grootte en activiteiten aan op jouw evenement.

3. Organiseer een teamweekend vol leerzame workshops

Wil jij je teamweekend vullen met leerzame activiteiten waarin het team niet alleen samenwerkt, maar ook een goede dosis plezier beleeft? Begin het weekend met een bijeenkomst in één van onze vergaderzalen en sluit af met een dag vol plezier. Onze workshops in Zoetermeer bieden eindeloze mogelijkheden voor een weekend vullend programma. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om sportactiviteiten, zoals een clinic schaatsen of ijshockey, te combineren met een pubquiz of inscape challenge. Of wat dacht u van een workshop ijssculpturen? Jullie sluiten de samen af met een hapje en drankje op locatie.

Kunnen wij jou helpen bij de organisatie van uw teamweekend vol gave activiteiten? Ons evenemententeam staat klaar mee te denken. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

BINNENKORT IN SILVERDOME: IJS-HAKBIJL GOOIEN!

Opzoek naar een uitgebreider pakket inclusief lunch of diner? Ook dat is mogelijk bij ons!

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

.

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Ontdek veel meer
anders nieuws dat ook is gelezen

3 redenen om te kiezen voor een vergaderlocatie mét overnachting

3 redenen om te kiezen voor een vergaderlocatie mét overnachting

Sommige vergaderingen zijn zo belangrijk dat je er iets extra speciaals van wilt maken. Dan is het huren van een…
Wat heb je nodig voor hybride vergaderen? + de voordelen

Wat heb je nodig voor hybride vergaderen? + de voordelen

De laatste jaren is er veel veranderd in de manier waarop mensen werken. Sinds de corona pandemie is thuiswerken heel…
Rico's Spring Spektakel

Rico's Spring Spektakel

Een compleet dagje uit in de meivakantie beleef je met Rico´s Spring Spektakel bij SilverDome!Het is weer zover een hele…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties