Iedere vrijdagavond van 18.00 – 23.00 uur Rollerskate Disco!

De 4 gaafste activiteiten voor een bedrijfsuitje

Pagina delen:

Eindelijk kan het weer: een gezellige dag organiseren voor jouw team of personeel. Na zo’n lange tijd thuiswerken, is het hoog tijd om jullie teambuilding een nieuwe boost te geven. Dit doe je natuurlijk door het gezamenlijk spelen van een gave activiteit! Voor een gezellig, leerzaam en sportief bedrijfsuitje kom je langs op onze evenementenlocatie in Zoetermeer. Ben je benieuwd naar het uitgebreide aanbod teamactiviteiten? In dit artikel zetten wij onze 4 gaafste activiteiten voor een bedrijfsuitje voor je op rij.

1. Een leerzaam teambuildingsuitje op het ijs

Bij Silverdome vind je verschillende teambuilding uitjes op het ijs die jullie met zijn allen kunnen doen. Wil je expats introduceren aan de Hollandse sport? Boek een clinic ijssculpturen en kijk wie van jullie het meest creatief met ijs is. Of misschien willen jullie met zijn allen wel meedoen aan de Icegames, waarbij je verschillende spellen speelt op het ijs. Met die gladde ondergrond is hilariteit gegarandeerd!

2. Voor de adrenaline junkies: speel onze Archery Tag!

De Archery Tag is een game waarbij veel adrenaline los komt. Met een helm op en een pijl en boog in de hand betreden jullie het Battlefield. Raak zoveel mogelijk targets, steel de vlag van de tegenstander, breng jullie VIP naar de overkant en verover de beker! De Archery tag combineert een hoop beweging met coördinatie en strategisch vermogen. Dit maakt deze gave activiteit tot een geschikt bedrijfsuitje voor een gevarieerde groep van alle leeftijden!

3. Speel een toernooi in je eigen bubbel

Willen jullie een uitje boeken zodra het weer kan? Wij bedachten Bubble Voetbal: een voetbaltoernooi waarbij je met je bovenlijf in een opblaasbare bal zit. De 1,5 meter afstand wordt zo gegarandeerd terwijl jullie in groepsverband toch helemaal los kunnen gaan. Scoren blijkt nog niet zo makkelijk als je door tegenstanders om wordt gebotst. Zo hard hebben jullie in tijden niet met elkaar gelachen!

4. Zijn jullie klaar voor een Dolle Boules?

Ben je op zoek naar gave activiteiten waarbij jullie jezelf niet in het zweet hoeven te werken? Dan is de Dolle Boules een geschikt bedrijfsuitje. Voor onze nieuwste workshop hebben we een ruimte ingericht tot sfeervolle XL speelhal. Naast jeu de boules vind je hier ook andere gave spellen, zoals bijvoorbeeld pingpong. Op onze bovenverdieping wanen jullie je zonder moeite op de Franse camping. Laat dat bedrijfsuitje maar beginnen!

Kunnen wij je helpen met het kiezen van het juiste bedrijfsuitje voor jouw personeel? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuyllpark is het dichtstbijzijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kan je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen. 

SilverDome verhuurt zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Bekijk onze nieuwsartikelen voor tips en inspiratie:

OranjeDome: Familie Festival!

OranjeDome: Familie Festival!

OranjeDome is hét ultieme Family Event waar sport en gezelligheid samenkomen! Ter ere van de eerste EK-wedstrijd en als eerbetoon aan…
Friday Fun: Rollerskate het weekend in!

Friday Fun: Rollerskate het weekend in!

Friday Fun: Rollerskate het weekend in! We gaan iets nieuws doen in SilverDome….Op vrijdagavond openen we de deuren van onze…
Rico's Spring Spektakel 2024!

Rico's Spring Spektakel 2024!

Het is weer zover, dit jaar hebben we maar liefst 12 dagen springplezier! Van 29 april t/m 10 mei toveren…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties