Iedere vrijdagavond van 17.00 – 22.00 uur Rollerskate Disco!

3 redenen om te kiezen voor een vergaderlocatie mét overnachting

Pagina delen:

Sommige vergaderingen zijn zo belangrijk dat je er iets extra speciaals van wilt maken. Dan is het huren van een bijzondere vergaderlocatie zeker een goed idee. Maar heb je er ook wel eens aan gedacht dat je naast een vergaderlocatie ook een overnachting kunt boeken? Het huren van een vergaderlocatie met overnachting in de buurt kent verschillende voordelen. We zetten er een paar voor je op een rijtje.

1.    Goed uitgerust aan de vergadering beginnen

Soms is het nodig om te vergaderen met mensen die niet bij je in de buurt wonen en werken. Je kunt er dan voor kiezen om de vergadering online te houden, maar met name bij belangrijke en lange vergaderingen is dit niet ideaal. Daarom kies je ervoor om op een goed bereikbare vergaderlocatie de meeting te houden. De kans is groot dat je ‘s ochtends al vroeg op weg moet om op tijd bij de vergaderlocatie te zijn. Daarom is het prettig om in zo’n geval een vergaderlocatie met overnachting in de buurt te boeken. Als je in de buurt van de vergaderlocatie kunt slapen, begin je relaxed en goed uitgerust aan de vergadering. Dat komt het resultaat zeker ten goede.

2.    Combineer het noodzakelijke met het aangename

Vergaderingen zijn nodig en zeker belangrijk voor jouw onderneming, maar af en toe met het team een uitje plannen is dat ook. Op vergaderlocaties met overnachting kan je deze twee zaken combineren. Plan de ene dag de vergadering, overnacht in de buurt van de locatie en ga de volgende dag aan de slag met leuke teambuildingsactiviteiten. Daarom kan je bij Silverdome niet alleen een vergaderruimte huren, maar hebben we ook diverse mogelijkheden voor teambuilding uitjes, en ligt Zoetermeer lekker centraal met veel hotels in de buurt!

3.    Eenvoudig meerdere dagen vergaderen

Sommige onderwerpen zijn zo belangrijk dat je ze niet in één dag goed kunt bespreken. In dat geval is het huren van een bijzondere vergaderlocatie met overnachting een uitstekend idee. Zo weet je zeker dat je alle tijd hebt om alle belangrijke zaken aan bod te laten komen. Huur een goed verzorgde vergaderlocatie, zodat je zeker weet dat alles aanwezig is. Daarnaast kies je een fijne overnachtingslocatie in de buurt. Hier kan je na een lange dag even tot rust komen, voordat je de dag daarna weer vol frisse moed aan de slag gaat.

Vergaderen bij Silverdome

Zoek je een fijne vergaderlocatie waar je gerust één of meerdere dagen kunt vergaderen? Dan ben je bij Silverdome aan het juiste adres. Wil je graag een vergaderlocatie met overnachting? Dan helpen we je graag bij het vinden van fijne overnachtingsplekken in de buurt. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuyllpark is het dichtstbijzijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kan je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen. 

SilverDome verhuurt zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Bekijk onze nieuwsartikelen voor tips en inspiratie:

Friday Fun: Rollerskate het weekend in!

Friday Fun: Rollerskate het weekend in!

Friday Fun: Rollerskate het weekend in! We gaan iets nieuws doen in SilverDome….Op vrijdagavond openen we de deuren van onze…
Rico's Spring Spektakel 2024!

Rico's Spring Spektakel 2024!

Het is weer zover, dit jaar hebben we maar liefst 12 dagen springplezier! Van 29 april t/m 10 mei toveren…
Succesvol een event organiseren: gids & tips

Succesvol een event organiseren: gids & tips

Het organiseren van een evenement, of het nu een zakelijke bijeenkomst, een sportevenement of een cultureel festijn is, vereist een…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties