Seminar

Bent u op zoek naar een goede locatie voor de organisatie van een seminar? SilverDome is een multifunctionele evenementenlocatie met veel mogelijkheden voor uw seminar. Hierbij kunt u denken aan aparte subruimtes voor kleinere workshops en productpresentaties maar ook aan hapjes en drankjes.

De geschikte ruimte vinden om een seminar te organiseren

Wanneer u een seminar organiseert, wilt u een ruimte waarin veel mensen samen kunnen komen. Er zullen bezoekers vanuit diverse branches op een georganiseerd seminar afkomen, uit diverse plaatsen in Nederland of het buitenland. Het complex van SilverDome biedt diverse zalen en ruimtes voor de organisatie van uw seminar. Zo beschikt de evenementenhal over diverse grote en kleine zalen en ruim 700 gratis parkeerplaatsen rondom het complex. Als u een groots seminar wilt organiseren, is SilverDome de juiste locatie.

Aparte subruimtes voor de organisatie van uw seminar

Een seminar wordt vaak door meerdere partijen georganiseerd waarbij er tevens meerdere bedrijven of organisaties deelnemen aan de te organiseren seminar. De diverse zalen in de SilverDome evenementenhal kunnen dan ook gebruikt worden voor individuele productpresentaties, workshops of lezingen. Voor de organisatie van uw seminar kunt u ook gebruik maken van opblaasbare FlexDomes. Deze mobiele ruimtes kunnen gebruikt worden voor brainstormsessies en vergaderingen. Zo kunt u een seminar organiseren waarin diverse doelgroepen en experts informatie met elkaar kunnen delen. Ontvangt u graag advies? Ons eventmanagementteam helpt u uw evenement te organiseren.

Een seminar organiseren: de juiste apparatuur en hightech hulpmiddelen

Presentaties, lezingen en workshops worden bijna altijd gegeven via een scherm. Een succesvol seminar organiseren houdt dan ook in dat alle aparte ruimtes waar informatieoverdracht plaatsvindt, uitgerust zijn met de juiste apparatuur. Daarom zijn de vergaderruimtes en evenementzalen van SilverDome voorzien van alle benodigde audiovisuele hulpmiddelen. Vanzelfsprekend is de kwaliteit van audioapparatuur en schermen zeer hoog. In de Arena zijn ook krachtstroomaansluitingen aanwezig, ideaal voor de aftrap van het seminar of een optreden na afloop. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje!

Advies bij de organisatie van het seminar

Zelfs wanneer er meerdere partijen betrokken zijn bij de organisatie van het seminar is het nog een grote klus. Van het regelen van sprekers tot het strategisch inplannen van pauzes en het maken van het complete draaiboek, er komt nu eenmaal veel kijken bij de organisatie van het seminar. Wij helpen u hier graag bij waar dat nodig is. Wij ontzorgen u daar waar gewenst is, bijvoorbeeld door catering over te nemen of de op- en afbouw te regelen. Neem contact met ons team op voor advies over een te organiseren seminar of meer informatie over de mogelijkheden van de locatie SilverDome.

Evenement organiseren?