Feest & Festival organiseren

Er komt veel kijken bij de organisatie van een festival. Om gestelde doelstellingen te behalen, dient de organisatie van het festival tot in detail zijn uitgewerkt. SilverDome biedt u alles wat er nodig is voor een onvergetelijk festival, van toplocatie inclusief faciliteiten tot catering en ervaren eventplanners die met u meedenken.

Een succesvol festival organiseren begint bij de perfecte locatie

Afhankelijk van het aantal te verwachten festivalgangers heeft SilverDome diverse unieke locaties beschikbaar voor de organisatie van uw festival. Wilt u een groots festival organiseren? Met 1800 m2 vloeroppervlak biedt de Arena de mogelijkheid om een festival te organiseren tot 6500 personen. De flexibel in te zetten zaal is uitgerust met krachtstroom aansluitingen en kleedkamers voor artiesten, EHBO en de organisatie van het festival. Dankzij de inrijmogelijkheid van vrachtwagens en personenwagens is de op- en afbouw efficiënt geregeld. Foodtrucks, standhouders, horeca en extra sanitaire voorzieningen behoren alle tot de mogelijkheden voor uw festival.

Sfeerbeleving tijdens een ultra dynamisch festival

Creëer verschillende ruimtes door gebruik te maken van verschillende zalen. Een dynamisch festival organiseren met themaruimtes zoals de Oval, Freeze Hal en Club on the Rocks biedt ook subdoelgroepen optimaal entertainment en festivalplezier. Wilt u een festival organiseren tijdens de zomermaanden? Dan staat het gemeentelijk evenemententerrein buiten het SilverDome complex tot uw beschikking. Uiteraard is ook parkeergelegenheid belangrijk als u een festival wilt organiseren. Daarom liggen er voor de deur van onze indoor locatie maar liefst 700 gratis parkeerplekken voor festivalbezoekers die met eigen vervoer komen.

Uitgewerkt draaiboek voor de organisatie van het festival

Zeker als het gaat om de organisatie van een festival is een perfect uitgewerkte planning een must. Onze ervaren eventmanagers voorzien u daarom van advies over de organisatie. Samen stellen we een draaiboek op zodat iedereen precies weet wat er wanneer moet gebeuren. Van marketing tot siteproductie, wij helpen u uw evenement te organiseren zodat uw doelstellingen behaald worden en het festival voor herhaling vatbaar is. Van audiovisuele componenten tot artiesten, lichtshows en heerlijke catering, SilverDome is uw facilitaire partner voor de organisatie van uw festival.

Tycho  vdW. – Gaaf! Verhuur: “Mooie eventlocatie met veel mogelijkheden”

Mogelijkheden SilverDome

  • 1800 m2 vloeroppervlakte
  • 900 tribune zitplaatsen
  • Flexibel in te richten van concert, festival tot congres
  • Kleedkamers voor Artiesten, EHBO en Organisatie
  • ruim 700 gratis parkeerplaatsen direct rondom SilverDome
  • Krachtstroom aansluitingen aanwezig
  • Inrijmogelijkheden voor auto’s en vrachtwagens

Alles in huis om een onvergetelijk festival te organiseren

Wat SilverDome de ideale evenementenlocatie maakt voor uw te organiseren festival is dat communicatie en uitwerking via één aanspreekpunt gebeurt. Zowel festivallocatie, planning en catering wordt door ons managementteam ondersteund. Op deze manier maken wij een festival organiseren niet alleen eenvoudiger maar simpelweg effectiever en efficiënter. Heeft u een festivalconcept en bent u benieuwd of wij de juiste partner zijn om dit mee uit te werken en uit te voeren? Neem contact met ons op en we zorgen dat we een fantastisch festival organiseren.

Evenement organiseren?