Congres

Als multifunctioneel evenementencomplex is SilverDome bij uitstek dé locatie om een congres te organiseren. Een toplocatie is het halve werk en daarom nemen wij ook voor planning en uitvoering de rol van facilitaire partner aan.

Een congres organiseren begint bij de perfecte locatie

De locatie voor uw te organiseren congres is afhankelijk van de door u gestelde doelen en het aantal te verwachten bezoekers. De SilverDome ijsbaan wordt binnen een mum van tijd omgetoverd tot een enorme Arena vol faciliteiten. Daarnaast zijn er allerlei kleinere zalen beschikbaar voor de organisatie van een congres, ieder met een unieke stijl. De toevoeging van exclusieve vergaderlocaties aan een te organiseren congres stimuleert specialistische kennisdeling en zorgt ervoor dat het potentieel van nieuwe zakenrelaties optimaal benut wordt tijdens uw congres.

Gebaseerd op het eindresultaat een congres organiseren

Waarom wilt u een congres organiseren? Het antwoord op deze vraag zijn de te behalen doelen, zoals bijvoorbeeld nieuwe thema’s introduceren, bedrijven bijeenbrengen, kennisdelen, netwerken of de doelgroep aan uw merk binden. Aan de hand van deze gestelde doelen kunt u een event organiseren, concretiseren en vastleggen in een draaiboek. Samen met ons sales team stelt u de planning op, waarin tijden, activiteiten, sprekers en pauzes in beeld worden gebracht. Het SilverDome sales team is een bron van ervaring en kennis die u kunt gebruiken om een succesvol congres te organiseren.

Nieuwe producten lanceren tijdens een congres

Een congres is tevens een kans om de doelgroep kennis te laten maken met nieuwe producten. Productpresentaties zijn een mooie aanvulling op het congres en geven de doelgroep daarnaast een gevoel van exclusiviteit. Uiteraard dienen presentaties, net als sprekers, aan te sluiten bij het te organiseren congres. In de unieke zalen van het SilverDome complex kunt u tijdens het congres ook kleinere bijeenkomsten organiseren zoals workshops en interviews. Tijdens de pauzes worden de congresbezoekers verblijd met koffie, thee of een verfrissend sapje. Zo blijven ze geboeid en bent u ervan verzekerd dat, mocht u volgend jaar opnieuw een congres organiseren, deze zakenpartners er in ieder geval weer bij zijn.

Vincent L.: “Mooie evenementen locatie

SilverDome helpt u een succesvol congres te organiseren

De ervaring op het gebied van eventmanagement draagt bij aan het succes van een congres. Het wiel hoeft niet opnieuw uitgevonden te worden, want SilverDome heeft alle kennis en knowhow intern. De multifunctionele evenementenlocatie biedt het congres veel mogelijkheden. Zakenpartners en andere congresgangers kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de 700 parkeerplaatsen rondom het complex. Zo biedt SilverDome ook logistieke uitdagingen het hoofd. Als u een geslaagd congres wilt organiseren heeft u aan SilverDome een allround partner. Heeft u vragen over de invulling van een congres, marketingtools of wilt u een impressie? Neem gerust contact met ons op.

Evenement organiseren?