Concert

Voor het organiseren van concerten is SilverDome de ideale locatie. Het multifunctionele evenementencomplex heeft alles in huis om uw concert een grandioos succes te maken zodat gestelde doelstellingen behaald worden.

De ideale locatie om een denderend concert te organiseren

Het SilverDome evenementencomplex heeft een praktische ligging en is daarom perfect voor een te organiseren concert. De strategische ligging in hartje Randstad en tussen steden zoals Rotterdam, Leiden, Gouda, Amsterdam en Utrecht maakt de locatie erg praktisch voor het organiseren van een concert. Het complex is zowel via diverse uitvalswegen als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Voor concertgangers die met eigen vervoer komen, zijn er 700 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Precies vanwege deze strategische locatie en de parkeergelegenheid wordt SilverDome vaak ingeschakeld wanneer partijen een concert of festival organiseren.

Een concert organiseren met veel bezoekers

Een geslaagd concert heeft een unieke evenementenlocatie nodig. Wilt u een groots concert organiseren? SilverDome stelt haar Arena tot uw beschikking. Met een vloeroppervlak van ruim 1800m2 biedt onze grootste zaal veel vrije ruimte. Dankzij de tribune met 900 zitplaatsen kunt u een concert organiseren voor maar liefst 6500 personen. Is dit niet genoeg? Dan kunt u in SilverDome een nog grootser concert organiseren door de Oval ring in te zetten voor standhouders en extra horeca. Door diverse sfeervolle ruimtes en zalen in het SilverDome complex af te huren, kunt u een dynamisch concert organiseren waarbij alle doelgroepen zich vermaken.

Extra faciliteiten voor de organisatie van een concert

De Arena is flexibel in te richten en te voorzien van de benodigde apparatuur. Een concert organiseren betekent een veilige omgeving garanderen. Daarom zijn er niet alleen kleedkamers voor artiesten maar ook aparte ruimtes voor EHBO en de organisatie. Daarnaast is een concert natuurlijk helemaal niets zonder hoogkwalitatief licht, geluid en beeld. Hiervoor zijn krachtstroom aansluitingen aanwezig. Wilt u een concert organiseren waarbij podiumdecoratie geïnstalleerd moet worden? De Arena is zo gebouwd dat busjes en vrachtwagens naar binnen kunnen rijden voor op- en afbouw.

De eventmanagers van SilverDome ondersteunen u bij de organisatie van een concert

Er komt een hoop kijken bij de organisatie van een concert. Het begint al bij doelstellingen en doelgroep(en) vaststellen en budgetten bepalen. Vervolgens kiest u de juiste locatie voor het te organiseren concert, zorgt u voor de juiste apparatuur, artiesten, horeca, logistieke planning en nog veel meer. SilverDome helpt u een succesvol concert te organiseren. Onze eventplanners staan klaar om uw evenement te organiseren of u deels te ondersteunen. Bepaal zelf of u gebruik maakt van de aangeboden horeca arrangementen of eigen horeca organiseert, bijvoorbeeld in de vorm van foodtrucks.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor de organisatie van concerten? Neem contact met ons op of kom langs op locatie in Zoetermeer.

Evenement organiseren?