Beurs

SilverDome biedt niet alleen toplocaties voor het organiseren van een beurs. Als facilitaire partner en ervaringsdeskundige op het gebied van eventmanagement denken wij van A tot Z met u mee.

De ideale locatie om een beurs te organiseren

Een beurs organiseren begint bij de evenementenlocatie. Afhankelijk van het aantal te verwachten bezoekers kiest u een geschikte locatie uit voor de te organiseren beurs. Dankzij onze verschillende zalen bieden wij bezoekers meer dan voldoende ruimte. Wilt u een grootse beurs organiseren? Wij transformeren onze ijsbaan tot Arena met alle benodigde faciliteiten. Uiteraard dient u bij het organiseren van een beurs ook rekening te houden met parkeergelegenheid. Beursbezoekers en exposanten kunnen probleemloos gebruik maken van de maar liefst 700 gratis parkeerplaatsen rondom het complex van SilverDome.

Een geslaagde beurs organiseren voor de juiste doelgroep

Om uw te organiseren beurs te laten slagen, is het van belang dat uw evenement een bepaalde doelgroep aantrekt. Kennis en ervaring met de organisatie van beurzen en evenementen speelt hierin een sleutelrol. Het sales team van SilverDome beschikt over slimme marketingtools en manieren om branding overduidelijk te maken. Samen bedenken we hoe we de beurs organiseren zodat precies die mensen die u binnen wilt halen op de beursvloer terecht komen. Ook wanneer de beurs plaatsvindt zorgen wij ervoor dat subdoelgroepen natuurlijkerwijs bij specifieke paviljoens uitkomen. Dat is hoe SilverDome helpt met uw evenement organiseren.

Exclusieve productpresentaties zijn de highlight van uw beurs

Een beurs organiseren draait niet alleen om bestaande bedrijven en producten. Een te organiseren beurs is hét moment waarop startups entree kunnen maken en exclusieve productpresentaties kunnen plaatsvinden. Door verschillende zalen in te richten voor aparte beursevenementen kunt u een dynamische beurs organiseren waar inspiratie, innovatie en kennisuitwisseling centraal staan. Voor zowel uzelf, de exposanten en de bezoekers van de beurs biedt dit enorm veel mogelijkheden en leadgeneratie. Per slot van rekening wilt u geen ordinaire beurs organiseren. U wilt dat het succesvol en voor herhaling vatbaar evenement wordt waar iedere stakeholder aan verdient.

Tycho  vdW. – Gaaf! Verhuur: “Mooie eventlocatie met veel mogelijkheden”

Mogelijkheden SilverDome

  • 1800 m2 vloeroppervlakte
  • 900 tribune zitplaatsen
  • Flexibel in te richten van concert, festival tot congres
  • Kleedkamers voor Artiesten, EHBO en Organisatie
  • ruim 700 gratis parkeerplaatsen direct rondom SilverDome
  • Krachtstroom aansluitingen aanwezig
  • Inrijmogelijkheden voor auto’s en vrachtwagens

Advies en hulp bij het organiseren van een beurs

Er komt enorm veel kijken bij het organiseren van een beurs. Wilt u alles tot in detail geregeld hebben en een perfecte beurs organiseren? Dan sluiten uw missie en visie aan bij die van SilverDome. Net als u geloven wij namelijk in efficiënt georganiseerde beurzen en evenementen, gebaseerd op haalbare en meetbare doelen en met een effectieve uitvoering. Wij ontzorgen de organisatie van uw beurs en geven u één vast aanspreekpunt. Voor vragen over beursorganisatie, een impressie of een bezoek op de locatie neemt u contact met ons op.

Evenement organiseren?