Evenement organiseren

SilverDome is véél meer dan alleen een schaatsbaan of evenementenhal. Ons team van ervaren eventmanagers staat klaar om uw evenement tot in de puntjes te organiseren. Uiteraard geheel naar uw wens.

Een evenement organiseren op een toplocatie

Als multifunctioneel evenementencomplex hebben wij een divers aanbod aan zalen, ruimtes en mogelijkheden. Kleinere zalen worden gebruikt om exclusieve evenementen te organiseren, waarbij kleine groepjes mensen bijeenkomen en kennisdelen of iets in besloten kring vieren. Grote zalen zoals onze Arena en Oval worden gebruikt voor concerten, spetterende feesten en beurzen of congressen. De tribunes hebben zitplaatsen voor tot 900 personen en zo is grote evenementen organiseren geen enkel probleem. Rondom het complex van SilverDome bevinden zich 700 gratis parkeerplaatsen voor bezoekers en gasten.

Als ervaren eventplanner helpen wij u om een succesvol event te organiseren

Als ervaren eventplanner neemt SilverDome tevens de rol van facilitaire partner aan. Ons managementteam adviseert u op alle vlakken en denkt voortdurend met u mee, zodat alle kansen voor de organisatie van een evenement optimaal benut worden. Samen met onze eventplanners neemt u de doelen van het evenement door, zet u een communicatiestrategie op en maakt u een draaiboek. Ook op het gebied van catering weet SilverDome raad. Een ontvangstarrangement, lunch- of dinerbuffet? Wij helpen ook bij het organiseren van de horeca voor uw event.

U vindt altijd de perfecte locatie voor uw evenement

Een event organiseren heeft alles te maken met een toplocatie. In onze evenementenhal zijn diverse eventlocatiesvoor zowel kleine als grote evenementen beschikbaar. Aan de hand van uw wensen en behoeften organiseren we een geslaagd evenement. Wilt u een gecombineerd indoor outdoor event organiseren? Het evenemententerrein naast het complex tovert uw evenement om tot een dynamisch geheel. Als bedrijf kunt u ook een exclusief business event organiseren in een stijlvolle ruimte met bar, lounge en vide om het netwerk van uw bedrijf uit te breiden of bestaande zakenrelaties te onderhouden.

Meer weten of advies nodig? Neem vrijblijvend contact op

Kennis over en ervaring in de organisatie van uiteenlopende meetings en events worden ingezet voor uw business. Als eventplanner weten wij precies wat er nodig is om een sportevenement tot een succes te maken maar ook op welke manier een productpresentatie of bedrijfsevenement het beste bijdraagt aan gestelde doelstellingen. Wilt u een evenement organiseren en ontvangt u graag advies van een vakkundige eventplanner? Of wilt u een vergaderruimte huren? Neem gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u ook op locatie langskomen om de verschillende ruimtes te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Wij zetten alles op alles om een geslaagd evenement te organiseren.

Evenement organiseren?