Maak kennis met onze workshop IJssculpturen

Inmiddels zijn de ijsblokken besteld en is de opgave voor 5 februari gesloten. Wij bieden dit arrangement wel aan voor groepen. Dus kom met je familie, collega’s of vrienden en boek je groepsuitje hier.

Kennismaking van € 25,- voor slechts € 15,- p.p.

Wist je dat SilverDome veel meer is dan alleen schaatsen? Zo bieden wij ook voor groepen de leukste arrangementen aan! Wil jij dit wel eens een keer uitproberen? Dat kan! Op zondag 5 februari kun je kennismaken met onze workshop IJssculpturen. Het leuke is dat je je bij deze kennismaking ook gewoon kunt opgeven met 2 personen.

Zondag 5 februari: IJssculpturen Special Edition

Maak je eigen ijssculptuur! Een gezellige en vooral eens hele andere activiteit dan je gewend bent! Na een korte introductie ga je samen aan de slag. Eerst een schets maken op papier en dan… handschoenen aan en beitelen maar! Je werkt samen met je team (van 2 of 3 personen) aan 1 ijsblok. Je ontvangt al het benodigde gereedschap voor een creatieve uitspatting van formaat en waant zich helemaal in de wereld van ijssculpturen. Samen met je team maak je van een glashelder ijsblok, een geheel eigen kunstwerk. Van schildpadden tot logo’s van bedrijven; de mooiste creaties komen voorbij. Denk je dat het een ijskoud kunstje is? Kom het zelf beleven!

  • Tijd: 16.00 – 17.30 uur
  • Speciaal kennismakingstarief 3 personen € 15,- p.p. (normaal vanaf € 20,- p.p.)*
  • Speciaal kennismakingstarief 2 personen € 20,- p.p. (normaal vanaf € 25,- p.p.)*
  • Inclusief materiaal

Reserveer nu

*Let op: hoewel je je al kunt opgeven vanaf 2 personen kent deze activiteiten een minimum deelnemersaantal van 12 personen. Bij onvoldoende deelname behoudt SilverDome zich het recht om de activiteit te annuleren.

Ben je enthousiast geworden na 5 februari en wil je een groepsarrangement boeken voor de de ijssculpturen? Geef dan bij je boeking aan dat je deze kennismakingsdag hebt gedaan en dan krijg je de € 15,- retour als korting op je boeking!

Inmiddels zijn de ijsblokken besteld en is de opgave voor 5 februari gesloten. Wij bieden dit arrangement wel aan voor groepen. Dus kom met je familie, collega’s of vrienden en boek je groepsuitje hier.