Lutz & Flip

Ben je op zoek naar een multifunctionele ruimte voor een borrel, vergadering of een feest voor een gemiddeld tot groot gezelschap qua personen ? Dan is onze gecombineerde zaal Lutz samen met Flip een zeer geschikte ruimte. Met 185 m2 aan ruimte biedt deze zaal afhankelijk van de wensen op basis van indeling staand maximaal ruimte aan 275 personen.  De zaal kan eveneens voorzien worden van een interactief scherm waarop eventueel (hybride) vergaderingen kunnen worden gehost.

Verwacht je meer gasten of liever extra ruimte in de vorm van extra zitplaatsen of breakout ruimtes? Onze zaal Axel kan gekoppeld worden waardoor extra mogelijkheden ontstaan voor uw gezelschap.

Voor zowel feesten en partijen, evenals (jaar)vergaderingen, productpresentaties of -lanceringen of bijvoorbeeld een bedrijfsborrel, is de deze ruimte dan ook perfect in te zetten.

Onze zalen zijn te huur vanaf 7,95 per persoon per uur inclusief bier, wijn & fris. Wil je ook sterke drank toevoegen aan uw arrangement? Dan betaalt u 9,95 per persoon per uur. De minimum afname is 30 personen voor 5uur.

Kiest u voor losse zaalhuur, ook dat is mogelijk bij SilverDome, de kosten voor deze zaal bedragen 750 euro voor een dagdeel. Wilt u alleen overdag (tot 16.00uur) gebruik maken van de zaal, dan ontvangt u hierop een korting van 25%.

Wilt u liever gebruik maken van ons vergaderarrangement in combinatie met een eigen zaal en inbegrepen vergaderfaciliteiten? Neem dan contact op voor een op maat gemaakte offerte.

5 pluspunten waarom Lutz & Flip de ideale ruimte is voor uw gezelschap:

  • Ontspannen sfeer met veel daglicht
  • Ruime gratis parkeergelegenheid direct rondom SilverDome
  • Verschillende opstellingen mogelijk van staande receptie tot theateropstelling.
  • Diverse vergaderarrangementen bij te boeken
  • Ontvang korting bij het boeken van de ruimte i.c.m. een fun-activiteit

Enkele gasten die wij al eerder hebben mogen verwelkomen: