Lutz, Flip & Axel

Ben je op zoek naar een multifunctionele ruimte voor een borrel, vergadering of een feest voor een groot gezelschap qua personen ? Dan is onze Lutz gecombineerd met de zalen Flip en Axel een zeer geschikte ruimte. Met 240m2 aan ruimte biedt deze zaal afhankelijk van de wensen op basis van indeling staand maximaal ruimte aan 450 personen.  De zaal kan eveneens voorzien worden van een interactief scherm waarop eventueel (hybride) vergaderingen kunnen worden gehost.

Verwacht je meer gasten of liever extra ruimte in de vorm van extra zitplaatsen of breakout ruimtes? Dan is uiteraard ook een combinatie mogelijk met onze zalen elders in Silverdome.

Voor zowel feesten en partijen, evenals (jaar)vergaderingen, productpresentaties of -lanceringen of bijvoorbeeld een bedrijfsborrel, is de deze ruimte dan ook perfect in te zetten.

Kiest u voor losse zaalhuur, ook dat is mogelijk bij SilverDome, de kosten voor deze zaal bedragen €820,00 voor een dagdeel.

Wilt u liever gebruik maken van ons vergaderarrangement in combinatie met een eigen zaal en inbegrepen vergaderfaciliteiten? Neem dan contact op voor een op maat gemaakte offerte.

5 pluspunten waarom Lutz, Flip & Axel de ideale ruimte is voor uw gezelschap:

  • Ontspannen sfeer met veel daglicht
  • Ruime gratis parkeergelegenheid direct rondom SilverDome
  • Verschillende opstellingen mogelijk van staande receptie tot theateropstelling.
  • Diverse vergaderarrangementen bij te boeken
  • Ontvang korting bij het boeken van de ruimte i.c.m. een fun-activiteit

Enkele gasten die wij al eerder hebben mogen verwelkomen: