Thema kinderfeestjes

Doe jij mee aan de hype van dit moment? Op het moment heel populair;  Themafeestjes! Wil jij een superhelden,- prinsessen, indianen, unicorn of piratenthemafeest? Maar geen idee hoe dit in de vullen? Kom naar het Silverdome! Zit het thema er niet bij? laat het ons weten? Wij gaan er dan graag mee aan de slag.

Eventueel kan je onze themafeestjes uitbreiden met diverse pakketten in het thema zoals een springkussen, schminken en diverse soorten fun-traktaties

Heb je zelf een ander leuk idee eventueel in combinatie met onze Funkamers? We bieden je graag een verjaardagspakket op maat aan! Let daarbij ook op onze speciale Feestmenu’s welke je kan nuttigen in onze Sportsbar!

Themafeestje op aanvraag –

Indianenfeestje  – Samen met je vrienden en vriendinnen als Hiawatha en Pocahontas de mooiste avonturen beleven? Wij bieden je een volledig geanimeerd feestje in thema!

Prinsessenfeestje – Samen met je vrienden en vriendinnen als Elza en Anna de mooiste avonturen beleven? Wij bieden je een volledig geanimeerd feestje in thema!

Riddersfeestje – Samen met je vrienden en vriendinnen als Lancelot en Mike de mooiste avonturen beleven? Wij bieden je een volledig geanimeerd feestje in thema!

Piratenfeestje – Samen met je vrienden en vriendinnen als Piet Piraat en Kapitein Haak de mooiste avonturen beleven? Wij bieden je een volledig geanimeerd feestje in thema!

Unicornfeestje – Samen met je vrienden en vriendinnen als Mia en My Little Pony’s de mooiste avonturen beleven? Wij bieden je een volledig geanimeerd feestje in thema!

Superheldenfeestje – Samen met je vrienden en vriendinnen als Batman en Superman de mooiste avonturen beleven? Wij bieden je een volledig geanimeerd feestje in thema!

 

Belangrijke informatie

  • Wanneer: het hele jaar
  • Duur: 60-90 minuten
  • Voor wie: iedereen
  • Prijs:  op aanvraag

Direct informatie aanvragen Bel 079-3305000

thema kinderfeestje reserveren?

Wil je ook met je vriendjes een leuke dag beleven door het spelen van de leukste games in SilverDome? Aarzel dan niet langer en vul onderstaand formulier in of bel 079-3305000.

Aanvraagformulier