Sport & Spel Feestjes

Wat is er leuker dan een feestje vieren met je vrienden en vriendinnen?! Precies! Een Sport-en- Spel- feestje in een van de door ons geselecteerde ruimtes van het Silverdome! Samen met al je klasgenootjes, Voetballen, Dansen,  wij zorgen ervoor dat jullie de dag van je leven beleven!

Onze Spel-Lab-Feestjes zijn bij uitstek geschikt om de spelen in de Arena of Oval van deze unieke locatie en dat direct bij jou in de buurt! Uiteraard kan je hierbij terug naar de mooiste dag van het schooljaar, de laatste gymles voor de vakantie: Apenkooien! Maar dan speciaal voor jouw verjaardagsfeest, maar er is meer! Wat denk je van een Light Fight Battle met extra hindernissen en obstakels welke je helpen de vlag te beschermen!

Heb je zelf een ander leuk idee eventueel in combinatie met onze Funkamers? We bieden je graag een verjaardagspakket op maat aan! Let daarbij ook op onze speciale Feestmenu’s welke je kan nuttigen in onze Sportsbar!

Sport & Spel Feestje – Altijd al eens met je kinderfeestje de unieke beleving van Mario & Luigi, Jaap de Aap inkooi of Ninja Warrior willen ervaren? Bij ons worden complete feestjes georganiseerd met unieke, sportieve spellen in verschillende thema’s. Het spel wat echt een wow-effect creëert.

Dans-Feestje –  Wil jij je unieke moves verder perfectioneren samen met je vrienden en vriendinnen! Onder begeleiding wordt er een choreografie uitgewerkt en aan het einde in onze discotheek On The Rocks opgevoerd!

AcheryTag-Feestje –  terug naar de middeleeuwen maar dan veel leuker! Baan je een weg door ons battlefield met een speciale boog en softtip pijlen en probeer jezelf te verdedigen en de tegenstander op achterstand te zetten!

Voetbal & Bubblevoetbal-Feestje – Is voetballen je passie en wil je deze samen delen met je vriendjes en vriendinnetjes? Wat dacht je dan van een echt voetbalfeestje in combinatie met bubble-voetbal voor de meest hilarische momenten!!

Urban Sports Feestjes – Bij Urban sport kan je je volledig uitleven! Denk hierbij aan freerunning, indoor street basketballen en andere activiteiten.

Combatparty: Lasergame & Archerytag – Schieten, rennen, munitie zoeken en door! Wij bouwen complete locaties om tot echte battlefields. Op dit veld zullen twee teams de strijd met elkaar aangaan door elkaar af te schieten, targets te raken en uiteindelijk de overwinning over de streep te trekken

Longboard – Feestje –  De nieuwe trend! Longboarden, leer alle technieken op ons speciale oefenparcours op onze oval en sluit af met een bijzondere tocht langs de natuur rondom het Silverdome!

Belangrijke informatie

  • Wanneer: het hele jaar
  • Duur: 60-90 minuten
  • Voor wie: iedereen
  • Prijs:  op aanvraag

Direct informatie aanvragen Bel 079-3305000

Sport & Fun kinderfeestje reserveren?

Wil je ook met je vriendjes een leuke dag beleven door het spelen van de leukste games in SilverDome? Aarzel dan niet langer en vul onderstaand formulier in of bel 079-3305000.