Een kinderfeestje organiseren doe je met deze 4 stappen

Een origineel kinderfeestje organiseren is niet makkelijk. Je gunt jouw kind natuurlijk een partijtje met veel plezier waar vriendjes en vriendinnetjes nog lang over zullen praten, al heb je dat het liefst met zo min mogelijk gedoe bij jou thuis. Is het niet mogelijk om het kinderfeestje van jouw koter op locatie te laten organiseren? Bij SilverDome denken wij graag met je mee. Zo bieden wij leuke activiteiten op locatie waarbij je de keuze hebt om voor een compleet arrangement te kiezen. Op deze manier wordt het aanstaande kinderfeestje in Zoetermeer volledig vóór jou georganiseerd, inclusief een lekkernij en warme maaltijd voor de kids! Om bij ons een kinderfeestje te organiseren, doorloop je de volgende stappen:

1. Kies een activiteit zoals schaatsen!

Bij SilverDome kun je met een groep kinderen schaatsen, ook tijdens corona! Het enige dat jullie hoeven te doen, is het kiezen van een leuke activiteit. Veel kinderen vinden het tof om vrij te schaatsen. Maak je er liever een dolle boules van? Ga gezellig jeu de boules spelen met al je vrienden voor winterse gezelligheid!

2. Nodig al je vrienden uit

Hoeveel vriendjes en vriendinnetjes er worden uitgenodigd bepaal jij helemaal zelf. Je kunt je kinderfeestje bij ons reserveren van 1 oktober tot en met 24 maart omdat er dan ijs op de baan ligt. Schaatsen kun je bij ons doen op woensdagmiddag.

3. Hmm… lekker! Kies voor een arrangement inclusief eten

Als je een arrangement boekt, is er de mogelijkheid een zaal met ijsthema te huren waarin jullie kunnen verzamelen en cadeautjes kunnen uitpakken. Vervolgens gaan de kids lekker het ijs op voor een middagje schaatsen. Zijn jullie klaar? Dan hebben de kids vast trek in een lekkere maaltijd. In onze Sportsbar is er de keuze uit twee kids-menu’s inclusief onbeperkt limonade en een cadeautje voor de jarige.

4. Kom gezellig naar ons toe!

Het enige dat jullie nu nog hoeven te doen, is naar ons toe komen. We kunnen niet wachten om samen met jou het verjaardagsfeestje van je leven te gaan vieren. Tot snel!

Ook een kinderfeestje organiseren op onze feestlocatie?

Hebben we jou warm kunnen maken voor een kinderfeestje op onze feestlocatie in Zoetermeer? Laat je volledig ontzorgen en neem direct contact met ons op om jouw kinderfeestje te organiseren.