Koud & Nieuw IJspret in de Kerstvakantie

YES! Het is weer zo ver: Kerstvakantie! Heb jij zin om wat actiefs te doen? Kom dan gezellig langs bij SilverDome. Op Tweede en Derde Kerstdag zijn wij geopend in kerstsferen op de ijshockeybaan en vanaf donderdag 28 december starten onze ‘Koud & NIeuw’ ijspret dagen. Bekijk onze aangepaste openingstijden van dag tot dag, klik hier!

28 December t/m 7 Januari KOUD & NIEUW

Vanaf donderdag 28 december schaatsen we ijskoud het nieuwe jaar met een cool activiteitenprogramma vol goede voornemens op zowel de IJshockeybaan als de Oval. Natuurlijk is ook Rico van de partij! Geen zin om mee te doen? Voor ouders hebben we in Sportsbar Hotwings een lekker kopje koffie.

Programma Koud & Nieuw

10:30 – 17:30 uur IJsbaan (Oval) geopend
10:30 -17:15 uur IJshockeybaan geopend**

Check altijd onze bijzondere openingstijden, zoals rond de feestdagen

Dagelijkse activiteiten**

Tijdens iedere ijspret dag zijn er diverse doorlopende activiteiten, zoals de Goede Voornemens boom, Rico Meet & Greets en de Raad Het Woord Speurtocht, maar staan er ook activiteiten op de planning die je niet mag missen:

 • KIDSPLEIN [10:30-15:00]
  Dagelijks is op de ijshockeybaan het Kidsplein geopend, waar de jeugd de schaatsen even kan uittrekken om te jumpen op de springkussens.
 • OLIEBOLLENSTEMPELTOCHT [10:30-17:00]
  Op de oval staat elke dag de stempelpost klaar om olliebollenstempels te verzamelen. De recordhouders van de dag worden uiteraard getrakteerd op een lekkere oliebol.
 • COOLE CLINICS [11:00-12:00]
  Iedereen die sportief het nieuwe jaar in wilt gaan, kan deelnemen aan één van de coole clinics, die worden verzorgd door de o.a. de thuis Verenigingen van SilverDome op de ijshockeybaan.
  28 & 29 december: IJSHOCKEY met de Zoetermeer Panters
  27 december, 2 en 3 januari: KUNSTRIJDEN met de ZKV de IJsvogels
 • KOUD & NIEUW IJSDISCO (15:00-17:15)
  Iedere dag sluiten we op de IJshockeybaan af met de KOUD & NIEUW IJsdisco, waar jong en oud kunnen swingen op de coolste beats van het jaar!

IJspret voor slechts € 6,- per dag!*

Wist je dat je al kunt komen schaatsen en mee kunt doen aan alle activiteiten voor maar € 6,- per dag? Wil je met je hele gezin komen schaatsen? Kies dan voor ons voordelige gezinsticket van € 18,-! Voorkom wachten aan de kassa en bestel je ticket online!

Schaatsen Huren?
Dat Kan! U kunt dit aangeven bij de Kassa, waarna u de schaatsen kunt afhalen bij de Schaatsverhuur.  De reguliere schaatshuur aan de kassa bedraagt € 5,00 per paar (+legitimatie als borg), maar speciaal voor de vakantie hebben we onderstaande actie:

 • Dagkaart (alle leeftijden) + Schaatshuur € 9,50,-*

Honger gekregen?
Voor slechts€ 5,00- € 3,50 heb je een lekkere Rico lunch met limonade, hotdog een frietjes. Een Warme Chocomel scoor je voor € 1,50 en op het ijs staat onze oerhollandse bakfiets geparkeerd met lekker broodje Unox voor maar € 2,50.

Leren schaatsen in één week?

Wil jij leren schaatsen in één week? Er worden in de kerstvakantie een tweetal schaatscursussen gegeven. Lees hier meer over Vakantieschaatsles.

**Indien de Oval of de IJshockeybaan gesloten zijn, wordt het dagprogramma aangepast !

Tarieven

Wist je dat je al kunt komen schaatsen en mee kunt doen aan alle activiteiten voor maar € 6,- per dag? Wil je met je hele gezin komen schaatsen? Kies dan voor ons voordelige gezinsticket van € 18,-! Honger gekregen? Voor slechts € 3,50 heb je een lekkere lunch met limonade, hotdog een frietjes! Voorkom wachten aan de kassa en bestel je ticket online!

Entree (alle leeftijden) € 6,- p.p.
Gezinskaart 4 personen (min. 1 volwassene) € 18,- (normaal € 24,-)
Entree + Schaatshuur € 9,50 p.p.

Acties horeca

Warme chocolademelk € 1,50, normaal € 2,75
Rico Menu (hotdog, friet en Limonade) € 3,50, normaal € 6,-

Tijdens de kerstvakantie hanteert SilverDome de volgende openingstijden:

 • 31 december Oudejaarsdag: Oval geopend van 10:30-17:30 (publieksschaatsen). IJshockeybaan gesloten.
 • 1 januari Nieuwjaarsdag: Oval Geopend van 12:00-17:00 (publieksschaatsen). IJshockeybaan gesloten.
 • 2 januari t/m 7 januari: IJshockeybaan & Oval Geopend van 10:30-17:30 (publieksschaatsen). In de avonden is het reguliere ijsrooster van toepassing!