Vier de kerstvakantie bij SilverDome met Rico’s IJspret!

Een unieke combinatie van bedrijfsuitjes en vergaderarrangementen

Pagina delen:

Bij SilverDome Zoetermeer geloven we dat een succesvolle organisatie niet alleen draait om hard werken, maar ook om het creëren van sterke teambanden en onvergetelijke momenten. Daarom bieden we een unieke combinatie van bedrijfsuitjes en vergaderarrangementen, die jouw bedrijf op een hoger niveau tillen.

Bedrijfsuitjes met een unieke twist
Wij zijn een voorstander van het stimuleren van teambuilding en het bevorderen van een positieve werkomgeving. Onze bedrijfsuitjes zijn ontworpen om de teamgeest te versterken en jullie team op een leuke en interactieve manier samen te brengen. Van spannende Ice Games en IJssculpturen tot Jeu de Boules en Footgolf, we hebben een scala aan opwindende activiteiten om uit te kiezen.

Vergaderarrangementen op Maat
Wij begrijpen dat effectieve vergaderingen essentieel zijn voor een succesvolle organisatie. Daarom bieden we hoogwaardige vergaderfaciliteiten met de nieuwste audiovisuele technologieën. Onze moderne vergaderzalen zijn ontworpen om inspirerende en productieve sessies te bevorderen. Of het nu gaat om een brainstormsessie, strategische planning of teamvergadering, wij zorgen ervoor dat jullie zakelijke behoeften worden vervuld. En om het makkelijk te houden, hebben wij alvast wat arrangementen samengesteld:

3e Helft minimaal 15 personen 49,95 p.p.
Incl. Footgolf
Incl. Hakbijlgooien
Incl.BBQ
Teambuilding Deal minimaal 12 personen €64,95 p.p.
Vergaderzaal
Keuze uit 1 activiteit: Fun Teambuilding/Heleboules/Ijssculptuur/IceGames
Tussendoor 1 ronde bittergarnituur
Afsluiting Italiaansbuffet
FunExperience minimaal 12 personen 59,95 p.p.
Vergaderzaal
Keuze uit 1 activiteit: Codekrakers/Archery Tag/Wintergames Zeskamp/Lasergamen/Pubquiz
Tussendoor bittergarnituur
Afsluiting Hollands stampotbuffet
Budget Deal minimaal 12 personen 49,95 p.p.
Vergaderzaal
Keuze uit 1 activiteit: Footgolf/Discgolf/Dolle Boules/Karaoke
Tussendoor bittergarnituur
Afsluiting Amerikaans buffet

De Perfecte Combinatie
Wat SilverDome Zoetermeer uniek maakt, is onze mogelijkheid om bedrijfsuitjes naadloos te integreren met professionele vergaderarrangementen. Stel je voor dat je een vruchtbare vergadering hebt gehad en daarna samen met je collega’s kunt ontspannen en plezier kunt beleven in onze opwindende activiteiten. Deze gouden combinatie zorgt niet alleen voor een betere teamdynamiek, maar ook voor een verhoogde motivatie en betrokkenheid! Wacht niet langer en boek nu alvast jouw uitje!

Voor meer informatie kan je ons bereiken via evenementen@silverdome.nl of bel naar 079 330 5000.

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuyllpark is het dichtstbijzijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kan je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen. 

SilverDome verhuurt zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Bekijk onze nieuwsartikelen voor tips en inspiratie:

Rico's Kerstvakantie Programma

Rico's Kerstvakantie Programma

Maak je klaar voor een betoverende kerstvakantie boordevol plezier met Rico’s Kerstpret! De feestdagen staan voor de deur en bij…
16 december discoschaatsen

16 december discoschaatsen

Breng je Moves op het IJs! Op 16 december van 20.00 – 22.00 uur nodigen we je uit om je…
23 December Discoschaatsen Christmas Edition

23 December Discoschaatsen Christmas Edition

Maak je klaar voor een magische avond op het ijs tijdens ons Discoschaatsen evenement op 23 december – The Christmas…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties