Inscape Challenge

Nieuw in SilverDome: De Inscape Challenge. . Het doel is om met een team van familie, vrienden of collega’s een spel van raadsels, puzzels en valstrikken op te lossen. Elke oplossing brengt je als team dichter bij de ontknoping. De Inscape Challenge is de ideale uitbreiding van uw vergadersessie, activiteiten of feestavond in SilverDome!

De tijd is beperkt en ieder detail kan succes betekenen of juist misleidend zijn. Iedere speler zal kennis en ervaring nodig hebben. Leiders worden uitgedaagd om mee te denken. Denkers worden uitgedaagd te ondernemen.

Kortom, de ideale teambuildingsactiviteit als uitbreiding van uw dag in SilverDome, in te zetten als break out tijdens uw vergadersessie, een geschikte alternatieve activiteit voor degene uit de groep die niet aan de sportieve (ijs) activiteiten willen meedoen of een extra uitdaging tijdens het diner of de feestavond! U kunt kiezen uit de volgende challengers:

De Watergeus

Op 17 september 1574 vond ‘De slag bij Zoetermeer’ plaats. Een aantal weken later kon op 3 oktober Leiden ontzet worden. Een geweldige manier om het bestaan van de De Watergeuzen onder de aandacht te brengen en de geschiedenis van ons Zoetermeer en omringende gemeente te vertellen. Het spreekt dan ook voor zich dat wanneer u onze Watergeuzenkist speelt deze mooie en spannende geschiedenis bijna herbeleeft!!!

Duurzame & schone energie

Kent u de kracht van windenergie en weet u hoe lang wij deze vorm van energie eigenlijk al gebruiken? Er zijn in Luoyang muurschilderingen ontdekt die bewijs zouden leveren dat er in 25-220 na Chr. in China al windmolens werden gebruikt. 
Inscape Challenge heeft een kist ontwikkeld over duurzaamheid en de kracht van duurzame energie.

Gemeente Zoetermeer: “We hebben een ontzettend leuke en fijne middag en avond gehad bij jullie. De service en catering was top en de spellen erg leuk om te doen. Dat we de hele dag de ruimte voor ons team hadden was ook erg prettig, dat zorgde helemaal voor een relaxte sfeer”

Belangrijke informatie

  • Wanneer: Gehele jaar
  • Duur: ca. 60 minuten
  • Voor wie: iedereen

Prijzen

prijs t/m 16 personen:                 € 17,95
prijs 17 t/m 30 personen            € 15,95
prijs vanaf 31 personen              € 14,95  

Direct informatie aanvragen Bel 079-3305000

Inscape Challenge reserveren?

Wil je ook met collega’s een leuke dag beleven door het spelen van de leukste games in SilverDome? Aarzel dan niet langer en vul onderstaand formulier in of bel 079-3305000.

Aanvraagformulier