Schoolschaatsen

Wist je dat de oer-Hollandse schaatssport heel gezond is? Je maakt tijdens het schaatsen een complete beweging, waardoor je optimaal je lichaam gebruikt. Logisch dus dat het vooral voor schoolkinderen een leuke manier is om te sporten. Speciaal voor die doelgroep (en hun docenten) organiseren we bij SilverDome schoolschaatsen. Dat kan zijn een middag vrijschaatsen met de klas,  maar ook het volgen van schaatslessen is mogelijk.

Vrijschaatsen met de klas

Tijdens de Publieksuren kun je doordeweeks met de hele klas komen schaatsen. Overige tijden op aanvraag. Voor zowel basisscholen als middelbare scholen hanteren wij aangepaste entreetarieven:

  • Entree Basisscholen: € 4,00 per leerling
  • Entree Middelbare Scholen: € 5,00 per leerling

Vanuit school verwachten we minimaal drie begeleiders per klas. Voor deze drie personen rekenen wij geen entreekosten. Reserveren is verplicht. De entree dient voor alle leerlingen in één keer te worden afgerekend aan de kassa of op factuur.  Uiteraard is het ook mogelijk om zowel ijshockeybaan als de oval exclusief af te huren. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag beschikbaar.

 

Schaatsles voor basisonderwijs en speciaal onderwijs

Leerlingen uit groep 5, 6, 7 en 8 zijn van harte welkom om bij ons met de hele klas te komen schoolschaatsen. Zowel uit het reguliere basisonderwijs als speciaal onderwijs. Er kunnen maximaal 60 kinderen tegelijk op het ijs.

Schaatsverhuur

Indien (enkele) leerlingen niet beschikken over schaatsen, dan is dat geen enkel probleem! De Schaatswinkel  heeft er namelijk voldoende op voorraad in SilverDome. Voor scholen worden aangepaste tarieven gehanteerd.  Wel verzoeken wij groepen om vooraf de maten door te geven via: Formulier Schaatshuur Groepen

Meer weten over schoolschaatsen of je klas(sen) aanmelden?
Vul ons contactformulier in!