Schaatsles in Zoetermeer bij SilverDome

Wil je graag leren schaatsen of wil je je schaatstechniek nog verder verbeteren? Als je op zoek bent naar schaatsles in Zoetermeer dan zit je helemaal goed bij SilverDome. Bij ons wordt schaatsles gegeven door professionele schaatstrainers van de Schaatsschool Zoetermeer. Zowel kinderen als volwassenen werken hier op verschillende niveaus aan hun vaardigheden op de schaats. Het uiteindelijke doel? Met een goede techniek heerlijk te kunnen schaatsen!

Schaatsen op je eigen niveau

Je wordt bij onze schaatsles ingedeeld in groepen van maximaal 12 personen die een gelijkwaardig schaatsniveau hebben. Je kan aan de lessen deelnemen op noren of combi-noren en de lessen worden gegeven op de 250 meter lange Oval-baan van SilverDome.

Verschillende niveaus

Bij de volwassen werken we met 6 niveaus voor schaatsen op kunstijs en 1 niveau voor schaatsen op natuurijs (Weissensee):

  1. Nog niet zonder steun op schaatsen kunnen staan
  2. Nog geen vaardigheden; goed aanleren eerste beginselen
  3. Kunnen rijden van het rechte eind
  4. Rechte eind goed aanleren; begin van de bocht
  5. Bocht goed aanleren
  6. Training voor (ver)gevorderden
  7. Weissensee-training

Kinderen leren tijdens hun schaatsles op een leuke, ontspannen en speelse manier de vaardigheden van het schaatsen onder de knie te krijgen.

Meer dan alleen schaatsles

Bij SilverDome kun je voor meer zaken terecht dan alleen schaatsles op noren in de winter. Het is ook mogelijk om les te krijgen in skeeleren of inline skaten, meestal gedurende de lente en de zomer. Ook met droogtrainen (schaatstechniektraining op loopschoenen) kunnen we je helpen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van schaatsles in SilverDome? Kijk op www.schaatsschoolzoetermeer.nl