Schaatsles in Zoetermeer bij SilverDome

Wil je graag leren schaatsen of wil je je schaatstechniek nog verder verbeteren? Als je op zoek bent naar schaatsles in Zoetermeer dan zit je helemaal goed bij SilverDome. Bij ons wordt schaatsles gegeven door professionele schaatstrainers van  IJsvereniging Zoetermeer (YVZ). Kinderen werken hier op verschillende niveaus aan hun vaardigheden op de schaats. Het uiteindelijke doel? Met een goede techniek heerlijk te kunnen schaatsen!

Ook komend schaatsseizoen organiseert IJsvereniging Zoetermeer GRATIS kennismakingscursussen. De kennismakingscursussen zijn bedoeld voor jeugd van 6 t/m 12 jaar en bestaan uit twee lessen.

Onder begeleiding van trainers van YVZ wordt op de ijshockeybaan van de Silverdome kennis gemaakt met langebaanschaatsen. De kinderen leren individueel en groepsgewijs de beginselen van het langebaanschaatsen. De kennismakingslessen worden gegeven tijdens de reguliere schaatslessen.

Lestijd 14:30

 1e reeks
 2e reeks
Les 1 Volgeboekt  data nnb
Les 2 Volgeboekt  data nnb

Na deze twee GRATIS lessen kunt u bepalen of uw kind(eren) lid word(en) van YVZ.

Materiaal
Deze lessen kan er het beste worden geschaatst op combinoren of een schaats als de Viking unlimited. Easy Gliders kunnen eventueel van YVZ worden geleend voor deze twee lessen. Omdat het in de cursus om langebaanschaatsen gaat zijn ijshockeyschaatsen en kunstschaatsen niet toegestaan. Klik hier voor meer uitleg over welke schaatsen er op de markt te verkrijgen zijn en welke je het beste kan kiezen.

YVZ heeft inmiddels een grote voorraad schaatsen. Voor 10 euro kan u voor deze 2 lessen schaatsen huren. Geef bij aanmelden de schoenmaat door van uw kind. Dan worden deze gereserveerd.
Het dragen van een helm (let op dit moet wel een schaatshelm zijn, anders is deze te leen bij YVZ en handschoenen zijn verplicht.

Kosten
Deze 2 lessen zijn gratis. Dit is inclusief gebruik van een helm.

Inschrijving
Inschrijven kan op twee manieren. Stuur een mail naar kennismakingscursus@yvz.nl met naam deelnemer, geboorte datum en adres gegevens. Of u kunt zich inschrijven via de website sportpas.nl

De kennismakingscursus van YVZ is een eenmalig aanbod, uw kind kan dus maar één keer meedoen en kan daarna lid worden van YVZ.

Wanneer uw kind lid wordt van YVZ dient u zelf voor schaatsen te verzorgen. Een helm krijgt u te leen van YVZ voor dit seizoen. De helm dient na elke les weer ingeleverd te worden. Of u koopt een eigen helm via de clubkledingcommissie. Let er wel op dat het bandje van de helm strak genoeg zit.

Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u graag wat meer informatie over de kennismakingscursussen? Neem dan contact op  via kennismakingscursus@yvz.nl of info@yvz.nl