Schaats clinic: wie van jullie vrienden rijdt de snelste ronde?

Is jullie vriendengroep sportief en houden jullie van snelheid en het wintersportgebeuren dan mag een schaatsclinic op onze 250 meter Oval baan niet ontbreken op jullie vrijgezellendag. Je krijgt les van een professionele instructeur die je leert over wat de beste techniek is en hoe je zo weinig mogelijk luchtweerstand creëert. De groep wordt op niveau ingedeeld zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan werken aan zijn schaatsskills.
De schaatsclinic wordt afgesloten met een spannende ploegenachtervolging.

Kledingvoorschriften

Voor de schaatsclinic raden wij aan om warme en flexibele kleding te dragen. Mocht je een schaatspak hebben dan is dat natuurlijk de beste kleding om te dragen. Handschoenen zijn verplicht! Schaatsen zijn te huren bij de schaatswinkel tegenover de kassa. Uiteraard kun je ook zelf schaatsen meenemen. Ons advies is Noren of Norencombi schaatsen.

Belangrijke informatie

  • Wanneer: van oktober t/m maart, dagelijks
  • Duur: vanaf 1 uur
  • Voor wie: iedereen
  • Prijs: op aanvraag

Direct informatie aanvragen Bel 079-3305000

Schaatsclinic in combinatie met horeca-arrangement

Na een fanatieke schaatsclinic zullen jullie wel trek hebben in een hapje en een drankje.
Bij SilverDome is het mogelijk om uw schaatsclinic te combineren met een horeca-arrangement. Dit doen we uiteraard in overleg met u. Een horeca-arregement moet u denken aan bijvoorbeeld;

  • Ontvangst met Gluhwein
  • Clinic
  • Borrel met Drie drankjes (binnenlands gedestilleerd)
  • American platter (bestaande uit Hotwings, Nacho’s, Rib’s en Slices Hamburger)

Dit arrangement (excl. schaatsclinic) is te bestellen voor € 14,00 per persoon. Het is uiteraard mogelijk om je horeca-arrangement uit te breiden met een lunch of diner.

Schaatsclinic boeken?

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om samen met je vrienden een schaatsclinic te volgen bij SilverDome te Zoetermeer? Wacht dan niet langer en vul onderstaand formulier in of bel 079-3305000

Aanvraagformulier