Ice Games: met al je vrienden op het ijs!

Of je onze spellen nu ice games of wintergames noemt: je beleeft met al je vrienden altijd een superleuke dag op het ijs van SilverDome in Zoetermeer. Moet jij de vrijgezellendag van een van je vrienden regelen? Schotel ze eens wat anders voor en betreed met de hele club het ijs van de SilverDome. Ga de strijd met elkaar aan op allerlei spectaculaire onderdelen. Ben jij de beste in priksleeën, ijsvissen of levend sjoelen? Jullie vrijgezellendag wordt in elk geval een dag om nooit te vergeten! En het winnende team overall kronen we aan het eind van de dag natuurlijk tot ware kampioenen.

Iedereen kan ice games spelen

Iedereen kan bij ons deelnemen aan de ice games die we op en rond het ijs hebben staan. De ene keer gooi je je behendigheid in de strijd, terwijl het de andere keer vooral op brute kracht aankomt. Kies per spel welke teamleden je inzet, zodat de juiste personen de juiste spellen spelen. Een dagje met zijn allen ice games spelen staat garant voor een dag vol spanning, sensatie en plezier. En maak je verblijf bij ons nog langer door aansluitend wat te gaan drinken en eten in onze sportsbar.

Belangrijke informatie

  • Wanneer: van oktober t/m maart, dag nader overeen te komen
  • Duur: 60-90 minuten
  • Voor wie: iedereen
  • Prijs: € 20,00 – € 27,50 per persoon [afhankelijk van groepsgrootte]

Wat doe je aan?

Onze ice games worden op en om het ijs gespeeld dus je doet er verstandig aan om je in elk geval warm te kleden. Zorg ook voor kleding waar je gemakkelijk in kunt bewegen, dus een jogging- of trainingsbroek is prima. Bij sommige spellen gebruiken we speciale kleding en helmen: deze worden uiteraard door ons ter beschikking gesteld.

Ice Games spelen met je vrienden? Neem dan nu contact op

Ook tijdens je vrijgezellendag ice games spelen in SilverDome? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Aanvraagformulier