Curlingclinic: veeg je vrienden van het ijs!

Met een curlingclinic in SilverDome doe je tijdens een vrijgezellendag eens wat anders dan je gewend bent. Vergeet paintball en discobowlen en ga met zijn allen de strijd aan op de curlingbaan. Curling is een spannend spel dat door iedereen gespeeld kan worden. Het is een precisiesport en vergt veel concentratievermogen. Maar daarnaast is het ook gewoon leuk om te spelen. Dus pak die bezem en veeg de vloer aan met je beste vrienden. Je krijgt eerst uitleg over de spelregels van curling en een instructeur legt uit hoe je het beste de stenen kunt schuiven en het ijs kunt bewerken. Het belooft in elk geval een spectaculaire dag op het ijs te worden, waarbij je na afloop nog heerlijk wat kunt eten en drinken in onze sportsbar of ons grandcafe.

Curlingclinic: maak samen plezier op het ijs

Het minimum aantal deelnemers aan een curlingclinic in SilverDome bedraagt zes personen. Er zijn in totaal 3 curling wedstrijdbanen. Je krijgt niet alleen deskundige uitleg over de regels en het spelen van curling, maar je hebt met je vrienden ongetwijfeld ook heel veel plezier op het ijs. Veeg ze zonder pardon van het ijs zonder dat iemand daar boos over wordt. Uiteraard sluiten we de dag af met een heuse curlingcompetitie. Word jij de winnaar van de dag?

Belangrijke informatie

  • Wanneer: van augustus t/m maart , dag nader overeen te komen
  • Duur: 2 uur
  • Voor wie: iedereen
  • Prijs: per baan € 275 (voor maximaal 10 personen)
  • Direct contact met Curlingbaan: 079-3305065

Kleding- en schoeiselvoorschriften

Aangezien het op het ijs nogal koud kan zijn, raden wij je aan om warme kleding te dragen. Kies voor een jogging- of trainingsbroek, aangezien je dan genoeg bewegingsvrijheid hebt om goed te kunnen curlen.

Vuil op het ijs heeft direct invloed op het resultaat van de steen die je gooit en daardoor zijn hoge sportschoenen verplicht. Het meest ideaal zijn zaalschoenen. Het volgende schoeisel is niet toegestaan:

  • hakken of bergschoenen (de hakken en veterhaakjes kunnen beschadigingen op het ijs veroorzaken;
  • moonboots en Uggs, aangezien deze te brede zolen hebben waar de glijzooltjes niet omheen passen.

Een Curlingclinic volgen? Neem dan nu contact met ons op

Wil je ook je vrijgezellendag houden in SilverDome door een curlingclinic met zijn allen te volgen? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en de Curlingbaan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Aanvraagformulier