Vakantiepret: schaatsen in de vakantie

Of het nu herfst-, kerst- of voorjaarsvakantie is: in SilverDome is altijd wat te beleven als je vrij bent van school. In die weken organiseren we namelijk elke dag superleuke activiteiten. Soms hebben die activiteiten te maken met een speciaal thema. Je moet dan denken aan uiteenlopende zaken zoals bijvoorbeeld de Olympische Winterspelen of Halloween. In de hele ijshal neem je met je vriendjes en vriendinnetjes deel aan de leukste games en spellen. En als je genoeg stempels behaald hebt, kun je aan het eind van de dag ook nog eens een lekkere traktatie ophalen. Begeleiding van je ouders is helemaal niet nodig, want ons animatieteam is de hele dag aanwezig om alles in goede banen te leiden. Tijdens de vakantie ijspret hanteren wij bovendien één tarief voor alle leeftijden a 6 euro per persoon. Tevens zijn er aan de kassa voordeelvouchers verkrijgbaar voor een Warme Choco of Rico Menu.

Een onvergetelijke ervaring

Spelletjes spelen op het ijs is toch een superleuke afwisseling als je het vergelijkt met een hele dag binnen achter de computer zitten? Wees actief in je vakantie en maak op de schaats plezier met je leeftijdsgenootjes. Doe mee aan de spellen die jij leuk vindt en zorg dat je voldoende stempels verzamelt op je deelnamekaart. Een volle kaart geeft je namelijk recht op een lekker ijsje of een glas drinken aan het einde van de dag. En dat heb je wel verdiend na een hele dag hard werken in onze ijshal!

Agenda vakantiepret 2016-2017

Elke schoolvakantie is het programma weer anders. We publiceren hier altijd vooraf het thema en het bijbehorende programma. Houd deze pagina dus goed in de gaten voor en tijdens je vakantie, zodat je precies weet op welke dagen je in SilverDome aanwezig moet zijn!

27 februari t/m 3 maart: Schaats5Daagse