Schoolreisje: schaatsen in SilverDome

Elk jaar organiseren heel veel scholen de meest onvergetelijke schoolreisjes. Steeds vaker wordt een schoolreisje op een ander tijdstip dan aan het eind van het schooljaar gehouden. Mooi dus dat er ook in de winter prima mogelijkheden zijn om een origineel schoolreisje te organiseren. Kom met de hele school schaatsen in de SilverDome in Zoetermeer. Maak er een heuse sportdag op het ijs van en laat de leerlingen deelnemen aan allerlei leuke spelletjes en activiteiten die met schaatsen en ijs te maken hebben.

Samen de invulling van de schoolreis bepalen

Er is bij ons van alles mogelijk als je een schoolreis wilt organiseren. We hebben een aantal standaard programma’s maar we kunnen ook geheel in samenspraak met de school de activiteiten van de dag bepalen. Zo kun je kiezen uit allerlei leuke en originele ice games. Maar het is ook mogelijk om kinderen kennis te laten maken met bijvoorbeeld de schaatssport of ijshockey. Onder leiding van een professionele instructeur krijgen zij dan in groepjes instructie. Ook een clinic op het gebied van curling behoort tot de mogelijkheden. Maak een afspraak met een van onze medewerkers om jullie wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Schoolreisje in de winter

Het houden van een schoolreisje in de winter is een prima alternatief voor de traditionele reisjes in de lente en de zomer. Bij ons kun je terecht voor de meest uiteenlopende activiteiten. En ook aan eten en drinken is natuurlijk gedacht. We hebben de beschikking over een gezellige sportsbar waar lekkere hapjes en drankjes verkrijgbaar zijn en van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op de ijshockeybaan. Handig om als begeleider iedereen goed in de gaten te kunnen houden. De ijshockeybaan toveren we op bepaalde dagen ook nog eens om tot een ware discotheek, zodat de leerlingen zich even helemaal kunnen uitleven op de donkere basdreunen van de hipste muziek; uiteraard onder de felgekleurde discolampen.