Sportsbar HotWings: dagelijks geopend

Sportsbar Hot Wings heeft een mooi uitzicht over het ijs en ligt direct aan onze ijshockeybaan. De Sportsbar is dagelijks geopend voor alle gasten, daarnaast kun je hier ook terecht voor een bedrijfsborrel of met je vriendengroep. De bar is Amerikaans ingericht en doet nog het meeste denken aan de welbekende Amerikaanse ‘diners’ uit de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. Je ziet er veel chroom en de kleuren rood, zwart en wit.

Eten in Sportsbar Hot Wings

Uiteraard vind je op de menukaart van de Sportsbar typisch Amerikaanse gerechten en hapjes. Geniet onder andere van onze heerlijke hamburgers, hotdogs en chicken wings.

Arrangementen en bites voor groepen

Speciaal voor groepen hebben wij diverse borrelarrangementen samengesteld. Naast deze arrangementen bieden wij ook bijvoorbeeld nachochips of andere lekkernijen van onze menukaart. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en prijzen.

* Ons nationaal assortiment bestaat uit diverse frisdranken, bier van de tap en onze huiswijnen. Uiteraard is het ook mogelijk drank op nacalculatie te bestellen.

Offerte aanvragen 079-3305000

Meer informatie aanvragen?