Grandcafe ilili

Bij Grandcafé ilili geniet je op en top van de ontspannen sfeer en de meest smaakvolle gerechten. Bovendien is ons restaurant zeer goed bereikbaar en zijn er meer dan voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Zowel families, vriendengroepen als zakelijke groepen kunnen in ons Grandcafé terecht. Boek je arrangement wel even van tevoren, want Grandcafé ilili is alleen op reservering geopend. Heb je niet gereserveerd? Geen nood, Sportsbar HotWings is namelijk standaard dagelijks geopend.

Buffetten en menu’s

Bij ons Grandcafé kun je onder andere genieten van de onderstaande buffetten en menu’s. Uiteraard zijn er in overleg ook andere samenstellingen mogelijk, neem gerust contact met ons op.

Prijsaanvraag doen Bel 079-3305000

Een gemoedelijke ambiance

Bezoekers van Grandcafé ilili zijn zeker verrast door de sfeervolle omgeving en de gemoedelijke ambiance. Voeg daar de topservice in een sportieve omgeving aan toe en je zult begrijpen dat het hier altijd genieten is. De ruimte van Grandcafé ilili is fris en modern ingericht en beschikt tegelijkertijd ook over een zeer luxe uitstraling. De kleur wit in combinatie met aardse tinten en natuurlijke materialen zoals hout vind je in het gehele restaurant terug.

Meer informatie aanvragen?