Herfstvakantie IJspret met Rico!

Herfstvakantie IJspret!

Ook deze herfstvakantie is er ijspret in SilverDome. Alleen hebben we het programma wel moeten aanpassen door de Corona richtlijnen, waardoor er van maandag 19 oktober t/m vrijdag 23 oktober iedere dag 3 ijspretsessies zijn:

10:30-12:00 Blok 1
12:30-14:00

14:15-15:45

Blok 2

Blok 3

 

Dagelijkse activiteiten

Door de Corona richtlijnen hebben we het ijspret programma moeten aanpassen, maar uiteraard zorgen we dat de ijsbaan er in discosferen bijstaat en ook Rico niet zal ontbreken.

Helaas moeten we de horeca gesloten houden, waardoor het is toegestaan  kleinschalige eigen consumpties mee te nemen!

IJspret voor slechts € 6,- !*

Wist je dat je al kunt komen schaatsen en mee kunt doen aan alle activiteiten voor maar € 6,- ? Neem dus al je vriendjes mee naar de schaatsbaan! Ook schaatsen nodig? Maak gebruik van de combideal (entree + huurschaatsen) voor maar € 9,50!

in verband met Corona gelden er dit jaar wel andere regels en zijn er nieuwe routings uitgezet. We doen een beroep op een ieder zijn verantwoordelijkheid om deze te volgen, zodat we voor iedereen een veilig bezoek aan de ijsbaan mogelijk kunnen maken.

Ook hanteren wij een maximum aantal bezoekers per sessie. Hierdoor zal de kaartverkoop via onze online ticketshop  plaatsvinden. Let op, in verband met de capaciteit beperking moeten alle bezoekers een kaartje kopen.

.Ticket-button

 

 

  • Volg de basisregels: Handen wassen (bij binnenkomst), afstand houden, hoesten/niesen in de elle boog en blijf thuis bij klachten!
  • Koop online je kaartje voor het Publieksschaatsen en reserveer hiermee voor de gewenste dag en tijdslot. Neem voor groepen en kinderfeestjes contact met ons op!
  • De kleedkamers zijn gesloten. We raden dus aan om omgekleed naar SilverDome te komen. Schaatsen kunnen langs de ijsbaan worden aangetrokken.
  • Ouders/begeleiders dienen ook een entreebewijs te kopen, helaas mag de horeca niet open ivm de corona richtlijnen.
  • De ingang voor het Publieksschaatsen is verplaatst naar entree van de schaatshuur (Noord zijde, naast de hoofdentree). De IJshal is 20 minuten voor aanvang beschikbaar om de schaatsen aan te trekken.
  • Volg bij je binnenkomst de aangegeven looproutes en aanwijzingen
  • Naast de schaatsbaan dien je 1,5 meter afstand te houden. Op de schaatsbaan kun je vrij schaatsen!
  • Volg ten alle tijden de aanwijzingen van het personeel op!
  • Let op, Publieksschaatsen is bedoeld voor het publiek en is geen extra trainingstijd voor leden van de ijsverenigingen!