Herfstvakantie IJspret

Herfstvakantie IJspret op de IJshockeybaan!

Deze herfstvakantie kun je van maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober 2017 dagelijks schaatsen van 10:30 uur tot 16:00 uur op de IJshockeybaan. Tussen het schaatsen door kun jij je uitleven op de springkussens, meedoen aan de speurtocht, een clinic volgen of genieten van een voordelig Rico Menu in de Sportsbar. Uiteraard komt onze Mascotte Rico in de middag ook zelf even langs! Bestel je ticket nu alvast online!

Wil je kennis maken met Kunstrijden? Op dinsdag, donderdag en vrijdag tijdens de ijspret verzorgen de Zoetermeerse Kunstrij Vereniging de IJsvogels in de ochtend van 10:30-12:00 een clinic kunstrijden. Meer informatie: Www.zkvdeijsvogels.nl

Wil jij eerst je schaatsskils verbeteren? Dat kan, want voordat de ijspret begint hebben we in de vakantie dagelijks van 09:30-10:30 een speciale vakantie schaatscursus van Schaatsschool Zoetermeer. Klik hier voor meer informatie

IJspret voor slechts € 6,- per dag!*

Wist je dat je al kunt komen schaatsen en mee kunt doen aan alle activiteiten voor maar € 6,- per dag? Neem dus al je vriendjes mee naar de schaatsbaan! Wil je vaker komen? Koop dan een passe partout voor maar liefst 5 dagen ijspret! Blijf gezellig eten! Voor slechts € 3,50 heb je een lekkere lunch met limonade, hotdog een frietjes! Hieronder staan de prijzen (inclusief entree en alle activiteiten). Voorkom wachten aan de kassa en bestel je ticket online!

  • IJspret Chocomelk normaal € 2,75  € 1,50
  • IJspret Rico Menu (limonade, hotdog en frietjes) € 6,00   € 3,50

*Let op: Koop je een ticket in onze webshoTicket-buttonp dan is deze geldig in de herfstvakantie, kerstvakantie of voorjaarsvakantie. Dus kun je onverhoopt niet komen dan kom je gewoon gezellig de volgende keer.