GROOTS SPRINGKUSSENFESTIVAL IN SILVERDOME

Van maandag 30 april tot en met vrijdag 4 mei mei wordt het SilverDome omgetoverd tot een springkussenparadijs voor de 2e editie van Springkussen Festival Zoetermeer. Dagelijks tussen 10:00 uur en 17:00 uur kunnen kinderen tot en met 12 jaar springen, klauteren, dansen en natuurlijk lekker eten en drinken in SilverDome Zoetermeer,  dat dit jaar plaats biedt aan ruim 4900m2 speelplezier en tientallen springkussens!

“Het is weer 5 dagen lang is één groot springkussenfeest in het SilverDome. Door het succes van vorig jaar is er dit jaar een extra area voor de allerkleintjes toegevoegd, hebben we een podium met meet & greets en komt clown bobo op bezoek. In de grote zaal staan de gaafste springkussens zoals een mega stormbaan en een piraten klimtoren. ”, aldus Peter Valkenburg, directeur van het SilverDome.

Ook de horeca is op de kids aangepast, zo is er in de sportsbar een Rico Voordeel Menu en is er een aantrekkelijk smulpakket verkrijgbaar, die in de zaal tussen het springen door kan worden opgesmikkeld. SilverDome en partner GAAF Verhuur willen ieder jaar het festival verder ontwikkelen. “ons doel is vermaak voor alle kinderen van 2 tot 12 jaar én en onbezorgd genieten voor de ouders/verzorgers!”, aldus Valkenburg.

Kaarten voor het springkussenfestijn kosten 5 euro per persoon voor iedereen en zijn zowel aan de kassa als online verkrijgbaar (incl koffie/thee munt voor de ouders).  Voor de pashouders van de Zoetermeerpas en Ooievaarspas is er een kortingstarief van € 2,50 per persoon . Meer informatie en online tickets zijn te vinden via: www.springkussenfestivalzoetermeer.nl.