Het schaatsseizoen is voorbij, maar we zijn nog steeds open voor allerlei leuke fun-activiteiten!

Vanaf

€ 22,50

per persoon

FUN

Icegames

1 van de 100+ activiteiten

waar onze gasten gek op zijn

Fun Ice Games

Met onze Fun ice games  beleef je met je personeel een enorm leuke dag op het ijs van SilverDome. Maak een keuze voor onze ijsspelletjes als je bezig bent met het organiseren van een origineel bedrijfsuitje. Ga met elkaar de strijd aan op de meest spectaculaire onderdelen. Wat te denken van priksleeën, archery icetag, bounceballen op het ijs, ice drag verkleedrace en levend sjoelen? Je gaat prachtige momenten beleven met je vrienden, familie of collega’s bij ons op het ijs! Misschien wordt je team aan het eind van de dag wel tot winnaar van onze ice games gekroond. Zet je beste beentje voor en ga op een leuke manier de strijd aan met jevrienden, familie of collega’s..

 

Belangrijke informatie

  • Wanneer: van oktober  t/m maart, dag nader overeen te komen o.b.v. ijsbeschikbaarheid
  • Duur: 60-90 minuten
  • Voor wie: iedereen
  • Prijs:  €19,95 – € 24,95 per persoon [vanaf 16 personen]
v.a. 1 uur
Min. 16 personen
v.a. €19,95 p.p

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 16 personen
v.a. €19,95 p.p

Doe een teambuilding op het ijs

met al je collega’s!

Wil je ook met collega’s een leuke dag beleven door het spelen van de leukste wintergames in SilverDome? Aarzel dan niet langer en klik op de onderstaande knop of bel 079-3305000.

€ 22,50

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 16 personnen
v.a. €19,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

No post IDs found in the custom field.

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk