Vanaf 23 augustus weer elke woensdagmiddag van 13.15 – 15.15 uur vrij-schaatsen!

Vanaf

€ 17,95

per persoon

FUN

Lasergame Light Battle

Lasergame Light Battle

1 van de 100+ activiteiten

VANAF 1 SEPTEMBER TE BOEKEN! 

Stap in de wereld van spanning en avontuur bij SilverDome Zoetermeer met onze ongelofelijke Lasergame Light Battle! Ben je klaar voor een adrenaline pompende ervaring vol actie en strategie? Dan is deze activiteit perfect voor jou!

Lasergame Light Battle is een ultramoderne versie van het klassieke lasergamen. Bewapend met geavanceerde, oplichtende laserguns betreed je een spectaculair verlichte arena, klaar om te strijden tegen vrienden, familie of collega's. Het spel is ontworpen voor spelers van alle leeftijden en staat garant voor opwindende momenten vol plezier en teamwork.

Een gezonde dosis competitie
De Lasergame Light Battle-arena bij SilverDome Zoetermeer biedt een verscheidenheid aan uitdagende spelelementen die je strategische vaardigheden zullen testen. Verstop je achter obstakels en zorg ervoor dat je de vijandelijke teamleden ontwijkt terwijl je jouw doelwitten met precisie raakt. Deze interactieve ervaring zorgt voor onvergetelijke herinneringen en een gezonde dosis competitie.

Uitgebreid aanbod aan eten & drinken 
Maar dat is nog niet alles! Bij SilverDome begrijpen we dat een geslaagde dag ook draait om geweldig eten en drinken. Na afloop van je spannende Lasergame Light Battle kun je genieten van een heerlijk diner of een verfrissend drankje in ons gezellige restaurant. We hebben een uitgebreid aanbod aan maaltijden, snacks en drankjes om uit te kiezen, zodat je de perfecte manier kunt vinden om je avontuur af te sluiten. Of je nu een verjaardagsfeestje wilt organiseren, een teamuitje plant of gewoon een leuke dag wilt beleven met vrienden, Lasergame Light Battle is de ideale keuze voor een opwindende groepsactiviteit.

Wil je jouw Lasergame Light Battle-ervaring compleet maken met eten en drinken? Geen probleem! Neem contact op met ons reserveringsteam om je boeking te maken en geef aan dat je ook een heerlijke maaltijd of drankjes wilt reserveren.

Waar wacht je nog op? Zet je schrap voor Lasergame Light Battle bij SilverDome Zoetermeer en maak je klaar voor een dag vol plezier, actie en avontuur!

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 6 personen
€17,95 p.p
TIP! Combineer de Lasergame Light Battele met onze enige echte IceGames!

Ga met elkaar de strijd aan op het ijs!

€ 17,95

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 6 personnen
v.a. €17,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Lasergame Light Battle is een moderne en opwindende variant van het klassieke lasergamen. Gewapend met geavanceerde, oplichtende laserguns betreed je een verlichte arena waar je tegen vrienden, familie of collega’s kunt strijden in een interactief en spannend schietspel.

Ja, Lasergame Light Battle is geschikt voor alle leeftijden. Het is een geweldige activiteit voor zowel kinderen als volwassenen. De intensiteit van het spel kan worden aangepast aan de deelnemers, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Nee, je hoeft geen eigen uitrusting mee te nemen. Bij SilverDome Zoetermeer zorgen we voor alle benodigde materialen, waaronder de laserguns en andere apparatuur. Alles wat je nodig hebt voor een geweldig spel, ligt voor je klaar.

Een Lasergame Light Battle-sessie duurt één uur. Dit kan variëren afhankelijk van het aantal deelnemers en de gekozen spelmodus. Je kunt ervoor kiezen om meerdere rondes te spelen voor een langere speeltijd.

Zeker! Bij SilverDome Zoetermeer begrijpen we dat lekker eten en drinken de ervaring compleet maken. Na afloop van je Lasergame Light Battle kun je genieten van een heerlijk diner, snacks of verfrissende drankjes in ons gezellige restaurant. Het is de perfecte manier om de dag met je groep af te sluiten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk