Het schaatsseizoen is voorbij, maar we zijn nog steeds open voor allerlei leuke fun-activiteiten!

FUN

Inscape Challenge

Inscape Challenge

1 van de 100+ activiteiten

Nieuw in SilverDome: De Inscape Challenge. . Het doel is om met een team van familie, vrienden of collega’s een spel van raadsels, puzzels en valstrikken op te lossen. Elke oplossing brengt je als team dichter bij de ontknoping. De Inscape Challenge is de ideale uitbreiding van uw vergadersessie, activiteiten of feestavond in SilverDome!

De tijd is beperkt en ieder detail kan succes betekenen of juist misleidend zijn. Iedere speler zal kennis en ervaring nodig hebben. Leiders worden uitgedaagd om mee te denken. Denkers worden uitgedaagd te ondernemen.

Kortom, de ideale teambuildingsactiviteit als uitbreiding van uw dag in SilverDome, in te zetten als break out tijdens uw vergadersessie, een geschikte alternatieve activiteit voor degene uit de groep die niet aan de sportieve (ijs) activiteiten willen meedoen of een extra uitdaging tijdens het diner of de feestavond! U kunt kiezen uit de volgende challengers:

De Watergeus

Op 17 september 1574 vond ‘De slag bij Zoetermeer’ plaats. Een aantal weken later kon op 3 oktober Leiden ontzet worden. Een geweldige manier om het bestaan van de De Watergeuzen onder de aandacht te brengen en de geschiedenis van ons Zoetermeer en omringende gemeente te vertellen. Het spreekt dan ook voor zich dat wanneer u onze Watergeuzenkist speelt deze mooie en spannende geschiedenis bijna herbeleeft!!!

Duurzame & schone energie

Kent u de kracht van windenergie en weet u hoe lang wij deze vorm van energie eigenlijk al gebruiken? Er zijn in Luoyang muurschilderingen ontdekt die bewijs zouden leveren dat er in 25-220 na Chr. in China al windmolens werden gebruikt.
Inscape Challenge heeft een kist ontwikkeld over duurzaamheid en de kracht van duurzame energie.

Gemeente Zoetermeer: “We hebben een ontzettend leuke en fijne middag en avond gehad bij jullie. De service en catering was top en de spellen erg leuk om te doen. Dat we de hele dag de ruimte voor ons team hadden was ook erg prettig, dat zorgde helemaal voor een relaxte sfeer”

Belangrijke informatie

  • Wanneer: Gehele jaar
  • Duur: ca. 60 minuten
  • Voor wie: iedereen
  • Prijs:  op aanvraag

Direct informatie aanvragen Bel 079-3305000

Inscape Challenge reserveren?

Wil je ook met collega’s een leuke dag beleven door het spelen van de leukste games

v.a. 60 uur
Min. 6 personen

In het kort

v.a. 60 uur
Min. 6 personen

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

No post IDs found in the custom field.

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk