Iedere vrijdagavond van 17.00 – 22.00 uur Rollerskate Disco!

Vanaf

€ 12,95

per persoon

FUN

Beerpong XXL

Beerpong XXL

1 van de 100+ activiteiten

Beleef het ultieme beerpong-spektakel met Beerpong XXL bij SilverDome Zoetermeer!

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke en hilarische teambuildingactiviteit, dan is Beerpong XXL precies wat je nodig hebt. Kom naar SilverDome Zoetermeer en maak je klaar voor een uitdagend en grootschalig beerpong-avontuur dat je teamgeest naar een hoger niveau tilt.

Gigantische bekers
In onze Beerpong XXL-ruimte hebben we een spectaculaire opstelling gecreëerd, met reusachtige bekers en een speelveld dat alle verwachtingen overtreft. Dit is beerpong zoals je het nog nooit eerder hebt gezien! Je team zal worden uitgedaagd om de bal met precisie en vaardigheid in de gigantische bekers van de tegenstander te werpen. Het draait allemaal om samenwerking, communicatie en strategie terwijl je je een weg baant naar de overwinning.

Breed scala aan culinaire opties
Maar dat is nog niet alles! Bij SilverDome Zoetermeer bieden we je de mogelijkheid om Beerpong XXL te combineren met heerlijk eten en drinken, zodat je een complete ervaring hebt. Na een intensieve beerpong-wedstrijd kun je ontspannen en genieten van een smakelijke maaltijd of verfrissende drankjes in ons gezellige restaurant. Ons menu biedt een breed scala aan culinaire opties, van hartige hapjes tot sappige burgers en smakelijke salades. Er is voor elk wat wils, dus je kunt jezelf trakteren op een welverdiende traktatie na de uitdagende wedstrijden.

Beerpong XXL is perfect voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeesten of gewoon een leuke dag met vrienden. Het brengt niet alleen competitiviteit en vreugde, maar ook lachende gezichten en onvergetelijke herinneringen. Dus verzamel je team, scherp je werptechniek aan en maak je klaar voor een episch beerpong-spektakel bij SilverDome Zoetermeer.

Aarzel niet en boek vandaag nog jouw Beerpong XXL-ervaring, inclusief heerlijk eten en drinken, voor een complete en onvergetelijke dag vol plezier en teambuilding!

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 4 - 10 personen
€12,95 p.p
TIP! Boek onze Hele Boules en ervaar de Beerpong XXL samen met onze andere activiteiten!

Stap binnen in een wereld vol plezier, spanning en gezelligheid, waar een heleboel activiteiten op je wachten.

€ 12,95

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 4 - 10 personnen
v.a. €12,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Beerpong XXL is een grootschalige versie van het populaire spel beerpong. In plaats van kleine bekers, worden er grote, reusachtige bekers gebruikt en is het speelveld groter. De spelregels zijn vergelijkbaar: je probeert een pingpongbal in de bekers van de tegenstander te gooien. Het team dat als eerste alle bekers van de tegenstander heeft geraakt, wint het spel. Het draait allemaal om precisie, behendigheid en samenwerking.

Ja, absoluut! Bij SilverDome Zoetermeer bieden we de mogelijkheid om Beerpong XXL te combineren met heerlijk eten en drinken. Na de intensieve beerpong-wedstrijden kun je ontspannen en genieten van een smakelijke maaltijd of verfrissende drankjes in ons restaurant. We hebben verschillende culinaire opties beschikbaar, zodat je kunt genieten van een complete ervaring met eten, drinken en plezier.

Ja, zeker! Beerpong XXL is een uitstekende keuze voor verschillende speciale gelegenheden, zoals verjaardagsfeesten, vrijgezellenfeesten, teambuildingevenementen en bedrijfsuitjes. We kunnen de activiteit aanpassen aan jouw specifieke wensen en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten. Neem contact met ons op om je speciale gelegenheid te bespreken en wij helpen je graag verder.

Ja, Beerpong XXL is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Of je nu met een klein team van vrienden speelt of een grotere groep hebt, we kunnen de opstelling aanpassen aan de grootte van je groep. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij zorgen ervoor dat je een geweldige Beerpong XXL-ervaring hebt, ongeacht de groepsgrootte.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk