Foodtruck Festival 2018

Na het smakelijke succes van 2017, krijgt het SilverDome Foodtruck Festival dit jaar een vervolg. Van vrijdag 20 april tot en met zondag 22 april serveren tientallen foodtrucks de lekkerste gerechten vanuit hun keukens op wielen. Drie dagen lang genieten van eten en drinken, live muziek en vele activiteiten tijdens dit gratis toegankelijke festival!

Er zijn voor het SilverDome Foodtruck Festival ruim 30 unieke foodtrucks geselecteerd.  “Ze zijn er in alle soorten en maten. Er zitten ook dit jaar hele bijzondere trucks bij”, aldus Peter Valkenburg namens de organisatie. Deze hippe mobiele keukens zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Echter bij SilverDome staan de trucks niet alleen op straat, maar ook binnen in de evenementenhal.   “Slecht weer is geen reden om thuis te blijven, omdat we er ook binnen één groot indoor-restaurant van maken”, aldus de organisatie.


Line-up

De bezoekers kunnen 3 dagen lang zowel binnen als buiten genieten van allerlei lekkere gerechten; van broodjes hamburger, sate en pulled pork tot heerlijke crêpes gevuld met chocolade. Inmiddels is de food line-up bekend, een kleine greep uit het grote assortiment: Broertjes Sate, El Hambre, Bully’s Bratwurst, Creme de la crêpe, Barra Paella, Moor Bites, Most Wanted Food, Chorizo & co, IJsmoment en Colombian Taste.

Stand-up Comedy Club

Muziek en entertainment ontbreken niet op dit festival. Zo zijn er het hele weekend verschillende bands en Dj’s die het publiek muzikaal zullen entertainen. Er is ook een exclusieve stand-up comedy club met maar liefst 5 professionele top komedianten uit binnen- en buitenland.

De dames van De Kinderparade staan gereed om alle kinderen op te vangen. Door middel van leuke workshop en activiteiten gebaseerd op eten, beloofd het SilverDome Foodtruck festival een gezellige dag uit te worden voor het gehele gezin.

Programma

Het SilverDome foodtruck festival opent de deuren op vrijdag 21 april om 16:00 en op zaterdag 22 april en zondag 23 april om 12:00 uur. Zowel de toegang als het parkeren is op alle dagen gratis.

Meer informatie over het SilverDome Food truck festival is te vinden via www.silverdomefoodtruckfestival.nl