Dinnergames


Kom je bij ons eten? kies dan voor de Silverdome Dinner Games. Activiteiten om je vingers bij af te likken! The Dinner Games biedt een keur aan spelletjes om tijdens de maaltijd en tussen de gangen door te spelen. Alle opdrachten zijn voorzien van duidelijke instructies en geschikt voor gezelschappen van 4 tot 24 personen.

Hoogst amusant en appetijtelijk, eet smakelijk en laat de conversaties maar losbarsten!

Muziekquiz – Ben je dol op muziek en knallen bij jullie de grootste hits bij jullie uit de speakers? Dan zit je met deze muziekquiz goed! Een avond vol muziek, humor en gezelligheid!

80’s, 90’s of 00’s Quiz – Ben jij de kenner van een stukje geschiedenis? Dan is deze quiz de uitkomst voor jouw groep! Muziekfragmenten, herkenbare fotos en beelden uit de geschiedenis komen voorbij! 

A Minute to win it! – Een race tegen de klok! een vast aantal seconden om de opdracht te volbrengen. Wie heeft de langste adem en kan zijn hoofd koel houden om tot het beste resultaat te komen? 

Moorddiner – De spanning stijgt wanneer blijkt dat er, direct na binnenkomst, een moord is gepleegd. Onderzoek met uw collega’s als echte detectives de moord tijdens jullie diner en help mee de moordenaar te vinden!