Ice Games: spelen op het ijs!

Noem het ice games, noem het wintergames. Feit blijft dat je met zijn allen een hele leuke dag beleeft op het ijs van SilverDome. Kies voor onze ice games als je bezig bent met het organiseren van jullie jaarlijkse familiedag. Je gaat met elkaar de strijd aan op allerlei spectaculaire onderdelen. Denk daarbij onder andere aan priksleeën, ijsvissen en levend sjoelen. Dat wordt gegarandeerd een dag om nooit te vergeten! En het winnende familieteam over al deze spellen wordt aan het eind van de dag natuurlijk tot kampioen gekroond.

Ice games voor jong en oud

Iedereen kan deelnemen aan de ice games die we voor je in petto hebben. Het ene spel vraagt vooral om behendigheid, bij het andere spel komt vooral snelheid of kracht om de hoek kijken. Kies per spel welke familieleden uit je team je inzet, zodat je het maximale uit alle opdrachten haalt. Een dag met je familie ice games spelen staat garant voor een dag vol spanning en sensatie. En uiteraard maakt iedereen die dag enorm veel plezier. Er zal nog lang nagepraat worden over deze uiterst coole dag!

Kledingadvies

Qua kleding is het vooral belangrijk om je warm aan te kleden, aangezien de spellen op en om het ijs gespeeld worden. Zorg ook dat je een beetje bewegingsvrijheid hebt, dus een jogging- of trainingsbroek is prima. Voor sommige spellen zijn speciale kleding en helmen nodig: dit wordt uiteraard door ons ter beschikking gesteld.

Belangrijke informatie

  • Wanneer: van oktober t/m maart , dag nader overeen te komen
  • Duur: 60-90 minuten
  • Voor wie: iedereen
  • Prijs:  € 19,95 per persoon

Ice Games boeken?

Wil je ook je familie-uitje vieren door het spelen van de leukste wintergames in SilverDome? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanvraagformulier