Curlingclinic: veeg met iedereen de vloer aan!

Volg een curlingclinic met de rest van je familie tijdens een familie-uitje en doe eens wat anders op deze jaarlijks terugkerende dag. Laat activiteiten als puzzeltochten en plezierfietsen ver achter je en kom origineel uit de hoek als je een familie-uitje organiseren moet. Curling is een spannend spel dat door iedereen gespeeld kan worden: van jong tot oud en van klein tot groot. Dus pak die bezem en veeg het ijs glad om jouw curlingstenen precies op de juiste plek tot stilstand te brengen. Een curlingclinic zorgt gegarandeerd voor hilarische momenten op het ijs terwijl jullie ook nog eens fanatiek tegen elkaar strijden. Welke familieleden worden aan het eind van de dag gekroond tot ware curlingkampioenen?

Curlingclinic: maak samen plezier op het ijs

Het minimum aantal deelnemers aan een curlingclinic in SilverDome bedraagt zes personen. Behalve dat je deskundige uitleg krijgt over de regels en het spelen van curling, heb je met je familieleden ongetwijfeld ook heel veel plezier zo samen op het ijs. Veeg je familieleden zonder pardon van de baan zonder dat iemand daar boos over kan worden. Een dagje curling met zijn allen is gewoon superleuk!

Schoenen en kleding

Je moet als je onze curlingclinic gaat volgen wel rekening houden met een aantal zaken. Aangezien vuil op het ijs direct invloed heeft op het resultaat van de steen die je gooit, zijn hoge sportschoenen verplicht. Het meest ideaal zijn zaalschoenen. Schoeisel dat niet is toegestaan:

  • moonboots en Uggs, aangezien deze te brede zolen hebben waar de glijzooltjes niet omheen passen;
  • hakken of bergschoenen (de hakken en veterhaakjes kunnen beschadigingen op het ijs veroorzaken.

Aangezien het op het ijs nogal koud kan zijn, raden wij ook aan om warme kleding te dragen. Het is verstandig om een jogging- of trainingsbroek te dragen, aangezien je dan genoeg bewegingsvrijheid hebt om goed te kunnen curlen.

Belangrijke informatie

  • Wanneer: van augustus t/m maart , dag nader overeen te komen
  • Duur: 2 uur
  • Voor wie: iedereen
  • Prijs:
  • Prijs:  per baan € 275 (voor maximaal 10 personen)

Curlingcllinic boeken?

Wil je ook je familie-uitje vieren met een curlingclinic in SilverDome? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op of bel rechtstreeks met de Curlingbaan via 0793305065

.

Aanvraagformulier