Familie-uitje organiseren met Pasen? 4 leuke ideeën

Hebben jullie door de coronacrisis ook zo weinig gezellige dingen kunnen doen met de familie? Het einde is in zicht. Hoog tijd dus, om dat goed te gaan maken! Wat dacht je ervan om een leuk familie-uitje te organiseren met Pasen? Trommel alle neefjes, nichtjes, opa’s en oma’s op voor een dagje uit. Wat denk je van deze 4 leuke ideeën?

Familie-uitje 1: Een dolle boel

Kom Paaseieren gooien, eh… jeu de boules spelen op onze Dolle Boules baan! Dit is echt een uitje voor de hele familie. Zelfs opa en oma zullen dolle tijden (her-)beleven tijdens het spelen van dit spel. De bovenverdieping van onze evenementenlocatie in Zoetermeer staat volledig in het teken van jeu de boules. Hier genieten jullie tijdens Pasen van sfeervolle decoratie, lekkere hapjes en leuke muziek. Do we need to say more?

Familie-uitje 2: Samenwerken tijdens de Inscape Challenge

Hoe goed kunnen jullie als familie eigenlijk samenwerken? Daar kom je achter tijdens onze nieuwe Inscape Challenge. Samen los je raadsels en puzzels op, en speel je spellen om dichter bij de ontknoping van één van onze Inscape scenario’s te komen. Ga jij De slag van Zoetermeer van 1574 beleven? Of ontdek jij alles over de kracht van duurzame energie? Onze Inscape Challenges zijn uitdagend maar geschikt voor alle niveaus en leeftijden.

Familie-uitje 3: Wie is de slimste in jullie midden?

Iedereen heeft wel een familielid die af en toe een tikkeltje bijdehand kan zijn. Deze persoon mag zich mooi bewijzen tijdens een pittige pubquiz! Test je kennis op het gebied van sport, muziek, film, politiek en geschiedenis onder het genot van een lekker hapje en drankje. Een ideale activiteit voor een gezellige Paasmiddag! Wie mag zich straks kronen tot bolleboos van de familie?

Familie-uitje 4: Speel een familietoernooi in curling

Willen jullie sporten met de hele familie en in teamverband tegen elkaar strijden? Wij hebben een goed idee! Curling is een leuke sport die geschikt is voor de hele familie; van jong tot oud en van klein tot groot. We starten met een uitleg over curling. Daarna gaan jullie tegen elkaar spelen op jullie eigen Familie-uitje Paastoernooi. Veel plezier en hilarische momenten zijn gegarandeerd!

Een leuk idee voor een compleet familie-uitje met Pasen

Komen jullie gezellig naar Zoetermeer om één van bovenstaande activiteiten te spelen? Een familie-uitje met Pasen vraagt om extra gezelligheid. Onze tip: combineer jullie uitje met een ontvangstarrangement met koffie/thee en een lekker stukje appeltaart. Of, sluit de dag af met een gezellig diner buffet naar keuze!

Heb je vragen over bovenstaande activiteiten of wil je een workshop reserveren voor jouw familie-uitje met Pasen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Ben jij niet op zoek naar een uitje voor met je familie, maar organiseer jij bijvoorbeeld een bedrijfsuitje in Zoetermeer? Ook dan zijn onze activiteiten en workshops zeker geschikt!