Veelgestelde vragen

Kan ik goed parkeren bij het SilverDome?

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Hoe kan ik het SilverDome het beste bereiken met het openbaar vervoer?

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Kan ik via mijn mobiel mijn kaarten laten scannen aan de deur?

Dit verschilt per evenement. De organisator van het evenement bepaalt of je via jouw mobiel kunt scannen of niet. Wij adviseren voor de zekerheid om de tickets uit te printen en mee te nemen. Mocht je toch willen weten of je je kaarten via je mobiel kunt laten scannen, dan verwijzen wij je door naar de organisatie of de officiële kaartverkopende instantie. Kijk hiervoor op de desbetreffende evenementenpagina in onze agenda.

Hoe laat begint een evenement?

Dit verschilt per evenement. Kijk voor de starttijden op de desbetreffende evenementenpagina in onze agenda.

Hoe laat is een evenement afgelopen?

Dit verschilt per evenement. Kijk voor de eindtijden op de desbetreffende evenementenpagina in onze agenda.

Mag ik flyeren, samplen en/of venten voorafgaand, tijdens of na een evenement in of buiten het SilverDome?

Per evenement wordt door het SilverDome Zoetermeer in overleg met de organisator besloten of flyeren, samplen en/of venten al dan niet wordt toegestaan en zo ja op welke locatie(s) dit exact kan plaats vinden.

Flyeren, samplen en/of venten van het betreffende evenement is uitsluitend toegestaan na de verkregen schriftelijke toestemming van SilverDome op de daarvoor uitdrukkelijk (en schrijftelijk) aangewezen locaties.

Mogen (digitale) camera’s naar binnen?

Hoewel het fotograferen met mobiele telefoons nauwelijks is tegen te gaan, is fotograferen bij een concert officieel niet toegestaan. Het meenemen van digitale fotocamera’s, selfie-sticks, professionele camera’s, film-, geluids-, go pro toestellen en andere beeldopnameapparatuur is niet toegestaan.

Hebben jullie garderobe / lockers?

Afhankelijk van de keuze van de organisator is er een garderobe en/of zijn er lockers aanwezig tijdens het evenement. Voor een locker betaal je borg en een vergoeding bij de naastgelegen lockerbalie.

Zijn er hotels in de buurt?

De volgende hotels liggen in de buurt van het SilverDome Zoetermeer:

Golden Tulip | Kinderen van versteeg plein 18 |  2713 HB Zoetermeer | Tel: +31 (0)79-3300980 | Website
Bastion Hotel Zoetermeer |  Zilverstraat 6 | 2718 RL Zoetermeer | Tel: +31 (0)79-3611071 | Website

Hoe gaat het SilverDome om met het 18+ horecabeleid?

Vanaf 1 januari 2014 geldt de nieuwe Drank- en Horecawet. Bezoekers onder de 18 jaar mogen dan geen alcohol meer bestellen of nuttigen. Het is daarom belangrijk dat je altijd een geldige legitimatie bij je hebt. Bij twijfel zullen we daar om vragen. Het is verboden alcohol te kopen en door te geven aan bezoekers onder de 18. Bij constatering word je de toegang ontzegd. Dit geldt ook voor de bezoeker die alcohol aanneemt.

Is het toegestaan etenswaren en drinken mee naar binnen te nemen?

Nee, dit is helaas niet toegestaan. Je kunt wel bij één van de horeca-uitgiftepunten drinken kopen. Daarnaast is er een snackcorner aanwezig waar je eten kunt nuttigen.

Waar kan ik terecht voor verloren voorwerpen?

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl

Mag er gerookt worden in het SilverDome?

Nee, het SilverDome is per 1 juli 2008 een rookvrije locatie. Roken is alleen toegestaan op het daarvoor bestemde buitenterrein.

Er wordt gesproken over een evenement, maar het staat niet online.

Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start.

Zijn er faciliteiten voor invaliden?

Indien je in een rolstoel komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Mocht je een vraag hebben die er niet bij staat, dan kun je een email sturen naar info@silverdome.nl of bellen naar 079-330 50 00.