Events en meer

SilverDome is meer dan alleen dé plek waar je in het winterseizoen kunt schaatsen. Het gehele jaar door kun je bij ons je event, beurs of bijvoorbeeld een productpresentatie organiseren. Of het nu gaat om een groot dancefeest, concert of een inspirerende dag voor alle medewerkers van je bedrijf: bij de multifunctionele evenementenhal SilverDome is het allemaal mogelijk!

Dé locatie voor 2 – 7500 personen!

De grote hal is de multifunctionele evenementenaccomodatie van SilverDome. De hal is in diverse opstellingen inzetbaar. Wil je je gasten laten zitten of staan, alleen de vloer, inclusief de tribune of ook de ring gebruiken? Geen probleem! Diverse variaties tussen de 500 en 7500 personen zijn mogelijk. Ook als je met een kleiner gezelschap bent is SilverDome de ideale locatie. Wij beschikken naast onze grote evenementenhal over diverse kleinere ruimtes die wij op basis van jouw wensen kunnen inzetten.

Kom eens kennismaken!

Ben je benieuwd wat SilverDome jou kan bieden, kom dan eens kennismaken. Ons enthousiaste en professionele team vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn. Voor vragen en voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met de afdeling Sales & Marketing via telefoonnummer 079-330 50 00 of onderstaand contactformulier invullen.