Iedere vrijdagavond van 18.00 – 23.00 uur Rollerskate Disco!

Vanaf

€ 9,95

per persoon

FUN

Lunch Buffet Classic

Eten en drinken: Lunch Buffet Classic

Lunch Buffet Classic

Onze Lunch Classico kenmerkt zich door een keur aan zachte, verse broodjes, perfect gevuld met een scala aan heerlijk beleg. Of je nu kiest voor de sappigheid van kaas, de hartige smaken van vleeswaren of de verleidelijke vegetarische opties, er is voor elk wat wils.

Laat je smaakvoorkeuren de vrije loop terwijl je geniet van onze selectie broodjes, met zorg samengesteld om aan diverse smaken te voldoen. Deze klassieke lunch is perfect voor informele bijeenkomsten, vergaderingen of gewoon voor een smakelijke onderbreking van je dag.

Onze Lunch Classico bestaat uit onder andere:

  • Assortiment van zachte broodjes
  • Diverse beleg: kaas, vlees en zoetwaren
  • Handfruit
  • Melk en Jus d'orange

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 6 personen
€9,95 p.p
Sluit jullie lunch af met een hersenskrakende activiteit zoals de Codekrakers!

Werk samen met je team om puzzels op te lossen, codes te kraken en verborgen aanwijzingen te ontdekken, alles in een race tegen de klok!

€ 9,95

per person

€ 9,95

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 6 personnen
v.a. €9,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

De eetgelegenheden bij SilverDome bieden een breed scala aan gerechten, variërend van hartige warme maaltijden tot lichte snacks en salades. Er is voor elk wat wils, inclusief vegetarische, veganistische en glutenvrije opties.

Zeker, we begrijpen het belang van dieetwensen en allergieën. Ons team streeft ernaar om jou tegemoet te komen aan verschillende voedingsbehoeften, waaronder gluten- en lactose-intolerantie, vegetarische of veganistische diëten. Neem voor specifieke verzoeken vooraf contact met ons op.

Ja, we staan klaar om buffetten en arrangementen voor groepsevenementen te regelen. Neem contact op met ons reserveringsteam om je wensen te bespreken en een pakket op maat te maken voor een geweldige eetervaring.

Ja, we bieden diverse drankarrangementen die aansluiten op verschillende evenementen. Of je nu op zoek bent naar frisdranken, sappen, alcoholische dranken of speciale cocktails, we hebben opties die bij je gelegenheid passen. Bespreek je wensen met ons team voor arrangementen op maat.

Ja, we bieden speciale cateringopties die passen bij teambuilding- of groepsactiviteiten. Of het nu gaat om een ontspannen lunchpauze of een smakelijk diner na een dag vol activiteiten, we kunnen de eet- en drinkervaring aanpassen aan de behoeften van jouw groep.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties