Vanaf

€ 9,95

per persoon

FUN

Lekkere Snack Buffet

Eten en drinken: Lekkere Snack Buffet

Geniet van een smakelijke pauze met onze 'Lekkere Snack' buffet!

Bij SilverDome begrijpen we dat er momenten zijn waarop je gewoon zin hebt in iets lekkers en hartigs.

Onze 'Lekkere Snack' lunch is de ideale manier om een pauze in te lassen en te genieten van een onweerstaanbare combinatie van smaken. Met een heerlijke portie knapperige friet, een broodje kroket en een broodje frikandel, is dit een buffet die je smaakpapillen zal verwennen.

Wat kun je verwachten?

  • Friet
  • Broodje Kroket
  • Broodje Frikandel
  • Diverse sauzen

Of je nu met vrienden, familie of collega's bent, onze 'Lekkere Snack' lunch is een geweldige keuze om even bij te tanken en te ontspannen tussen je activiteiten door.

Combineer het snackbuffet met onze Real Axe Hakbijl gooien!

Ervaar met elkaar het magische gevoel van het gooien van een echte bijl!

€ 9,95

per person

€ 9,95

per persoon

Min. 4 personnen
v.a. €9,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties