Kom gezellig schaatsen met de voorjaarsvakantie 19 t/m 23 februari tijdens Rico’s Winterfun!

Vanaf

€ 4,75

per persoon

FUN

Apfelstrudel

Eten en drinken: Apfelstrudel

Geniet van de hemelse smaak van Apfelstrudel bij SilverDome

Bij SilverDome hebben we een klassiek Oostenrijks dessert dat je smaakpapillen zal verwennen: Apfelstrudel. Onze Apfelstrudel is een eerbetoon aan de rijke en verrukkelijke tradities van de Oostenrijkse keuken. Met zijn knapperige bladerdeeg, sappige appelvulling en een vleugje kaneel, is onze Apfelstrudel de perfecte afsluiting van elke maaltijd.

Onze Apfelstrudel begint met licht en knapperig bladerdeeg, gebakken tot in de perfectie voor die heerlijke textuur.
Maak je Apfelstrudel-ervaring compleet door te kiezen voor een toefje verse slagroom.

Of je nu de zoete herinneringen aan een reis naar de Alpen wilt herbeleven of gewoon op zoek bent naar een overheerlijk dessert, onze Apfelstrudel is een onweerstaanbare keuze.

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 8 personen
€4,75 p.p
TIP! Combineer de Apfelstrudel met ons Alpen Buffet als afsluiter van jullie diner

Blijf heerlijk in de winterse, Oostenrijkse sfeer.

€ 4,75

per person

€ 4,75

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 8 personnen
v.a. €4,75 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties