E-Scooter CityGame

NIEUW |  Vanaf 1 november beschikbaar:  E-Scooter Citygame

Meet the City, maar dan wel electric! In deze citygame baant u zich, gewapend met een iPad een weg door de omgeving. Op de iPad ziet u de highlights van het centrum en als u er in de buurt komt, plopt de vraag op op het screen. Wat weet u over de stad, los de breinkrakers op en voer de maffe foto- en video-opdrachten uit!

Als extra opdracht heeft elk team een uur de beschikking over onze supervette e-scooters! Met deze gave apparaten baant u zich een weg door de stad naar een aantal verder gelegen punten waar extra gamepoints te halen zijn. Welk team weet het meest, zet de traffic het best in en scoort de meeste punten?

Prijzen

prijs 20 t/m 30 personen            € 59,95
prijs vanaf 31 personen              € 49,95

E-Scooter Citygame Reserveren?

Wil je ook met collega’s of als groepsuitje een leuke dag beleven door het spelen van de leukste teambuilding activiteiten in SilverDome? Aarzel dan niet langer en vul onderstaand formulier in of bel 079-3305000.

Direct informatie aanvragen Bel 079-3305000

Geniet van een hapje en drankje 

SilverDome heeft naast de activiteiten voldoende mogelijkheden voor een hapje en een drankje. In SilverDome zijn de restaurants Sportsbar Hotwings en Grandcafe Lutz gevestigd. Wil je je workshop combineren met een lekker buffet of een lunch? Bekijk hier alle mogelijkheden van onze horeca 

Aanvraagformulier