De Saboteur Teamchallenge

NIEUW |  Vanaf 1 november beschikbaar:  De Saboteur Teamchallenge

Gebaseerd op het razend populaire tv-programma ‘Wie is de mol?’ hebben wij ons programma The Saboteur gemaakt. We verdelen de groep hiertoe in teams en deze teams moeten verschillende activiteiten doorlopen, waarbij ze zoveel mogelijk punten moeten scoren. Er is echter een uitdaging: één van de deelnemers van elk team heeft de taak gekregen het spel te saboteren, ‘de Saboteur’. De andere teamleden moeten proberen uit te vinden wie de saboteur is, zodat ze uiteindelijk toch als team kunnen winnen.

De Saboteur Teamchallenge Reserveren?

Wil je ook met collega’s of als groepsuitje een leuke dag beleven door het spelen van de leukste teambuilding activiteiten in SilverDome? Aarzel dan niet langer en vul onderstaand formulier in of bel 079-3305000.

Prijzen

prijs t/m 16 personen:                 € 59,95
prijs 17 t/m 30 personen            € 59,95
prijs vanaf 31 personen              € 49,95

Direct informatie aanvragen Bel 079-3305000

Geniet van een hapje en drankje 

SilverDome heeft naast de activiteiten voldoende mogelijkheden voor een hapje en een drankje. In SilverDome zijn de restaurants Sportsbar Hotwings en Grandcafe Lutz gevestigd. Wil je je workshop combineren met een lekker buffet of een lunch? Bekijk hier alle mogelijkheden van onze horeca 

Aanvraagformulier