CyberCrime Treasurehunt

NIEUW |  Vanaf 1 november beschikbaar:  CyberCrime Treasurehunt

U bent de controle verloren binnen uw bedrijf, uw IT specialisten zitten met hun handen in het haar!! Het roemruchte hackerscollectief V010 heeft nu de macht over uw bedrijf. Niets, maar dan ook niets werkt meer en uw organisatie ligt volledig plat. Wat nu? Betalen met bitcoins, dat wordt gevraagd, anders zijn de gevolgen niet te overzien. Stel je voor, niemand ontvangt meer salaris en dat is nog maar het begin…

Er is echter nog één kans! Die ene wizzkid, die gozert die al veroordeeld is voor alle grote cyberaanvallen in de wereld, juist.. de gevreesde hacker en raddraaier P.BELL jr.. Jullie gaan op pad om zo veel mogelijk bitcoins te verzamelen om het losgeld bij elkaar te sparen. Alles in de vijfde versnelling, want haast is geboden!! Alles wordt ingezet, foto’s, video’s , vraag-, doe- en denkopdrachten.

Uw belangrijkste wapen in dit duizelingwekkende cyber crime bedrijfsuitje is uw iPad. Pak het heft weer in eigen handen en redt uw bedrijf van de ondergang. Een bijna levensechte situatie, die vraagt om onmiddellijke actie. Aan uw team de taak om in recordtempo voldoende geld (bitcoins) te verzamelen om aan de keiharde eisen van de hackers te kunnen voldoen. Allemaal door middel van foto-, video-, vraag- en denkopdrachten. Gewapend met een iPad gaat uw team op pad om er voor te zorgen dat de controle over uw onderneming aan het einde van het spel weer in vertrouwde handen is.

CyberCrime Treasurehunt Reserveren?

Wil je ook met collega’s of als groepsuitje een leuke dag beleven door het spelen van de leukste teambuilding activiteiten in SilverDome? Aarzel dan niet langer en vul onderstaand formulier in of bel 079-3305000.

Prijzen

prijs 20 t/m 30 personen            € 34,95
prijs vanaf 31 personen              € 29,95

Direct informatie aanvragen Bel 079-3305000

Geniet van een hapje en drankje 

SilverDome heeft naast de activiteiten voldoende mogelijkheden voor een hapje en een drankje. In SilverDome zijn de restaurants Sportsbar Hotwings en Grandcafe Lutz gevestigd. Wil je je workshop combineren met een lekker buffet of een lunch? Bekijk hier alle mogelijkheden van onze horeca 

Aanvraagformulier